На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Суббота, 18 мая
6789101112 
пнвтсрчтптсбвс 
13141516171819 

на весь день
 Время:  16:54
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Великодня пропозиція: Київстар ТБ дарує добірку фільмів та серіалів від Amazon у вільному доступі

04.05.2024

Великодня пропозиція: Київстар ТБ дарує добірку фільмів та серіалів від Amazon у вільному доступі

З 1 по 5 травня платформа кіно і телебачення Київстар ТБ дарує необмежений доступ на перегляд фільмів і серіалів від Amazon з українськомовною озвучкою

До Великодня в українців з’явилася можливість насолодитися улюбленим контентом від Amazon в абсолютно вільному доступі на платформі Київстар ТБ. З 1 по 5 травня глядачі мають змогу переглядати вже популярні серед світових глядачів фільми і серіали на українській ОТТ-платформі, не сплачуючи за перегляд.

Щоб подивитися улюблені кінострічки, потрібно лише авторизуватися на платформі Київстар ТБ. Зробити це можуть користувачі будь-яких операторів чи інтернет-провайдерів.

На Київстар ТБ у вільному доступі можна переглянути 7 фільмів — фентезійна мелодрама "Блаженство", історія кохання зі страшною таємницею "Разом з кістками", комедія "Поїздка до Америки 2", бойовики "7500" та "Війна завтрашнього дня", детективний трилер "Спостерігачі" та комедія "Борат-2".

До такого вибору фільмів ще додається 3 серіали, які точно не залишать нікого байдужими. Серед них історія становлення американки-комікеси у часи, коли стендап був чоловічою справою — серіал "Дивовижна Місіс Мейзл".

"Дивовижна Місіс Мейзл" (1 сезон)

Американський серіал, що вийшов на екрани у 2017 році. Історія починається у 1958 році у Нью-Йорку і знайомить нас із Міріам "Мідж" Мейзл — обдарованою й освіченою жінкою, що колись відмовилась від кар'єри, аби стати ідеальною єврейською дружиною. Дізнавшись про інтрижку чоловіка зі секретаркою, Міріам відправляється у клуб, де абсолютно несподівано відкриває у собі талант стендап-коміка.

"Голіаф" (2 сезони)

Американський юридичний драматичний телесеріал, сюжет якого слідує за знедоленим адвокатом Біллі МакБрайдом. У процесі роботи над черговою справою він стикається зі складними правовими та моральними дилемами, а також зі своїми власними демонами минулого.

"Мисливці" (1 сезон)

Сюжет "Мисливців" оповідає про групу мисливців на нацистів, які проживають у Нью-Йорку в 1977 році. "Мисливці" виявляють, що сотні високопоставлених нацистів проживають у США і мають намір створити там Четвертий рейх. Різнорідна команда "мисливців" починає свою криваву місію із притягнення нацистів до відповідальності і зриву їхніх нових планів геноциду.

Фільми та серіали Amazon на Київстар ТБ можна подивитися з якісною ексклюзивною українськомовною озвучкою. Її на замовлення платформи кіно та телебачення виготовив 1+1 Production.

"Процес виготовлення українськомовної озвучки досить тривалий. Контент Amazon на платформі в нас з'явився у квітні, а підготовку до цього процесу ми розпочали ще у жовтні минулого року. Вже у грудні 2023-го ми запустили процес озвучування, коли отримали необхідні для цього матеріали від правовласника. Ми зупинилися саме на багатоголосій озвучці, а не на дубляжі, тобто ми чуємо на фоні оригінал. Оскільки власні озвучування та адаптацію запускаємо вперше, то вирішили зосередитися на такому варіанті, адже він більш швидкий. Процес озвучування контенту Amazon триватиме до кінця 2024 року. На наших глядачів чекають нові сезони серіалів, зокрема, усі 5 сезонів "Дивовижної Місіс Мейзл" (другий зʼявиться вже в травні), а також три нових повнометражних фільми від Amazon, які вже стали популярними серед іноземної аудиторії, — ділиться новиною керівниця відділу контенту Київстар ТБ Марина Каплун.

Також Марина додала, що поки Київстар ТБ відкрила доступ до контенту, це чудова можливість, аби оцінити різноманіття фільмів та серіалів Amazon без додаткової плати, а ще переглянути щось нове із 20 тисяч фільмів, серіалів, мультфільмів та шоу на платформі кіно та телебня.

Для зручності на платформі з одного акаунту можна одночасно переглядати різні кінострічки на 5 пристроях: смартфоні, телевізорі, планшеті, ноутбуці й ТВ-приставці.

--
Київстар ТБ
— спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 400 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі "Кіно для ТБ".


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Спецпроєкти Суспільного до вшанування 80-х роковин депортації кримських татар та інших народів КримуСпецпроєкти Суспільного до вшанування 80-х роковин депортації кримських татар та інших народів Криму // 18.05

Стати зіркою не виходячи з дому: Новий канал запускає шоу "Неймовірні дуети" // 17.05
Серіал "Голова" отримав почесну премію за кращий сценарій // 14.05
"МастерШеф"-13: Як на проєкті святкували День матері // 13.05
Цієї осені Любові бути: "Холостяк" повертається на СТБ // 13.05




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Спецпроєкти Суспільного до вшанування 80-х роковин депортації кримських татар та інших народів Криму // Украина

Стати зіркою не виходячи з дому: Новий канал запускає шоу "Неймовірні дуети" // Украина

Серіал "Голова" отримав почесну премію за кращий сценарій // Украина

"МастерШеф"-13: Як на проєкті святкували День матері // Украина

Цієї осені Любові бути: "Холостяк" повертається на СТБ // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.