На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Воскресенье, 2 июня
20212223242526 
пнвтсрчтптсбвс 
272829303112 

на весь день
 Время:  06:22
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


З екрана телевізора – в реабілітаційний центр: Новий канал влаштував "Поле" для військових

09.05.2024

З екрана телевізора – в реабілітаційний центр: Новий канал влаштував Поле для військових

Ведучий Фіма Константиновський з найрейтинговішим квіз-шоу Нового каналу завітав до наших воїнів, які відновлюються після поранень у полтавському та дніпровському центрах мережі RECOVERY 

Замість сотні екранів на підлозі – розписана дошка в залі реабілітаційного центру, а серед учасників – військові, які щодня проходять складний шлях відновлення. Команда Нового каналу на чолі з ведучим Фімою Константиновським провела "Поле" в центрах національної мережі RECOVERY, яку заснували Віктор та Олена Пінчуки задля допомоги Силам безпеки й оборони України.

За два дні встигли відвідати одразу два заклади – полтавський та дніпровський. І все заради того, аби хоча б на кілька годин військові відчули себе квіз-дуелянтами та усміхнулися. Команда "Поля" заздалегідь підготувала різноманітні категорії з запасом. Серед них були запитання про футбол, інструменти, автомобільні марки, професії тощо. Кожен учасник-військовий обрав тему, в якій обізнаний найкраще, після чого його імʼя вписали у клітинку на дошці.

– Однак учасника на квіз-дуелі обирало не поле, як у шоу, а я (усміхається)! Просто витягував імʼя. Тоді військовий викликав дуелянта по сусідству зі своєю клітинкою, – ділиться Фіма Константиновський. І вони разом виходили до екранів та по черзі відповідали на запитання по картинках. Усього брали участь девʼять військових. Решта стали вболівальниками. Час за грою промайнув непомітно. У Полтаві виграв Віталій, який дуже впевнено йшов до мети. Загалом провели вісім дуелей, у пʼятьох з яких він брав участь. А в Дніпрі перемогу здобув Богдан. І кожен з них отримав символічний приз – тример для волосся.

Учасники "Поля" в інноваційних реабілітаційних центрах RECOVERY активно відповідали на запитання з обраної теми, жартували та мали змогу відволіктися хоча б на кілька годин.

– Багато хто з присутніх дивився випуски "Поля" на Новому, що не може не тішити. Та й загалом панувала крута і весела атмосфера як у Полтаві, так і в Дніпрі. Всі дуже підтримували одне одного. Бувало й таке, що вболівальники або й самі учасники підказували іншим під час дуелей. І, звісно, я не штрафував за це. В принципі не маю права сперечатися з військовими. Якщо захотіли підказати, значить, так і треба було, – з усмішкою розповідає ведучий Нового каналу. – Спілкувалися з хлопцями і після гри. Вони розповідали, як отримали поранення й потрапили в центр. Та й загалом обговорили всі навколовоєнні теми. Я вкотре хочу висловити захват українськими захисниками та захисницями. Вони завжди усміхалися, хоч що б там відбувалося. Пишаюся нашими людьми, адже вони попри все вміють зберігати позитивний настрій.

Вмикайте Новий канал щочетверга о 20:00 та дивіться квіз-шоу "Поле"! Провітріть голову з Фімою Константиновським!

--
The Floor
– це формат вікторини, який розробила Talpa Studios. Шоу транслюють у Франції, Іспанії, Румунії, Німеччині, Італії та США. За правилами, у The Floor беруть участь 100 гравців. Вони змагаються у квіз-дуелях на гігантській світлодіодній підлозі, розділеній на 100 квадратів. Кожне з цих полів представляє різні категорії: від "Відомих спортсменів" і "Голлівудських акторів" до "Культових будівель" і "Ссавців". Учасник кидає виклик сусідньому супернику на квіз-дуель саме в тій категорії, на якій розуміється найкраще. Вони обидва відповідають на запитання з обраної теми. Переможець поєдинку захоплює поле іншого гравця. А той, хто програв, вибуває з гри. Учасник, який займе всі поля, виграє великий грошовий приз.

RECOVERY – національна мережа реабілітаційних центрів для поранених військових. Проект заснували Віктор та Олена Пінчуки задля допомоги Силам безпеки й оборони України. На сьогодні 12 реабілітаційних центрів RECOVERY надають безоплатні послуги в Києві, Львові, Рівному, Вінниці, Черкасах, Полтаві, Хмельницькому, Одесі (два заклади) і на Дніпровщині (три заклади). Загалом у центрах національної мережі вже отримали реабілітаційну допомогу понад 9000 пацієнтів.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна ТрощинськаЛауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // 21.05

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // 21.05
"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // 20.05
Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // 20.05
Канал "Дім" покаже новий документальний серіал про бійців сьомої роти 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців // 20.05




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // Украина

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // Украина

Как выбрать идеальный телевизор для вашего домашнего кинотеатра // мир

"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // Украина

Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.