На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Пятница, 26 апреля
15161718192021 
пнвтсрчтптсбвс 
22232425262728 

на весь день
 Время:  00:10
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Відкриття конкурсу PITCH UA: як створювати якісний соціально вагомий відеоконтент

16.03.2019

Відкриття конкурсу PITCH UA: як створювати якісний соціально вагомий відеоконтент

Про це вже в понеділок, 18 березня, у Києві розкажуть організатори PITCHUA разом зі спеціальними гостями заходу-відкриття – українськими та міжнародними експертами соціального сектору та креативних індустрій.   
 
PITCH UA – перший загальнонаціональний конкурс соціально вагомого контенту про єдину та різноманітну Україну, що проводиться за підтримки проекту USAID UCBI – Української ініціативи зміцнення громадської довіри. Організатор – українська медіаконсалтингова компанія Media Resources Management.
 
Захід-відкриття конкурсу відбудеться 18 березня в самому серці Києва в Main Hall (вул. Володимирська, 49а). Офіційну програму презентації PITCHUAбуде відкрито вступним словом представника USAID/OTI в Україні Бенджаміна Лонга та експерта з розвитку медіапроектів Ukraine Confidence Building Initiative Віри Костенко-Кузнєцової. Вони детально розкажуть про ідею та цілі конкурсу PITCH UA, чому USAIDмає на меті стимулювати виробництво та дистрибуцію якісного відеоконтенту в Україні – фільмів, серіалів, телепрограм, анімацій тощо, які сприяли б становленню відчуття єдності багатонаціонального та мультикультурного громадянського суспільства.
 
Також у першому блоці заходу-відкриття на учасників чекає аналітичний огляд можливостей та перспектив розвитку української контент-індустрії від директора MRM Вікторії Ярмощук, а далі – скринінг кращих світових зразків соціально вагомого контенту різноманітних тематик та жанрів.  
 
Друга частина заходу – панельна дискусія, до участі в якій запрошено провідних експертів з різних соціальних секторів та ініціатив, а також представників креативних індустрій, які поділяться власним досвідом, успішними кейсами та своїм баченням актуального суспільно вагомого контенту.
 
Соціальний сектор представлятимуть: співзасновник фундації соціальних інновацій "З країни в Україну" та співзасновник і креативний директор 42 Event Agency Денис Блощинський; журналіст-розслідувач Олексій Мацука, який завдяки своїм матеріалам про події на Донбасі 2014 року увійшов до всесвітнього списку "100 героїв інформації" організації "Репортери без кордонів"; а також – телерепортер, учасниця руху "Стоп цензурі!", член Громадської ради доброчесності, журналістка Українського радіо Наталія Соколенко.  
 
Від сектору креативних індустрій говоритимуть: продюсер та медіаексперт Ольга Захарова; співавтор проекту "Книга-мандрівка. Україна", співвласниця креативної агенції Green Penguin Юлія Курова; письменник, журналіст, засновник медіапроекту Ukraїner Богдан Логвиненко.
 
Особливий гість PITCHUA—міжнародний експерт Адам Сігел, контент-стратег, сценарист та продюсер із Лос-Анджелесу (США), виступить перед потенційними учасниками конкурсу в третьому блоці заходу-відкриття.
 
Пан Сігел має понад 20 років досвіду у створенні оригінального контенту для ТБ та кінотеатрів, digital-проектів, мобільних додатків, VRта відеоігор. За свою кар’єру він працював з багатьма відомими брендами та компаніями (наприклад, Sony Pictures Television International та Fox Searchlight Films), а також – соціальними організаціями (зокрема, Всесвітньою організацією охорони здоров’я).
 
Різноплановий досвід Адама – не лише у створенні контенту, а також в його маркетингу та розробці стратегії дистрибуції – безумовно стане у нагоді професіоналам української кіноіндустрії та допоможе їм краще сформулювати бачення власного проекту, як потенційного переможця конкурсу PITCH UA.
 
Захід-відкриття закінчиться сесією запитань та відповідей стосовно технічних моментів оформлення заявок, вимог, критеріїв відбору тощо. І вже того ж дня – й до 5 квітня включно – всі бажаючі зможуть подати свій проект на конкурс за допомогою онлайн-форми на сайті http://www.pitchua.com/.
 
Нагадаємо, що конкурс PITCH UA, який складатиметься з декількох етапів та триватиме з 18 березня до 17 червня 2019 року, відкритий для аудіовізуальних проектів будь-якого жанру та виду — фільмів, серіалів, документалок, соціальної реклами, телешоу, анімації, веб-серіалів тощо. Стати його учасниками можуть продюсери — громадяни України, зареєстровані як ФОП, а також продакшн-компанії, зареєстровані в Україні. Переможці конкурсу – їх буде декілька – матимуть змогу отримати до 60% фінансування бюджету своїх проектів та експертний супровід від USAID на всіх етапах їх розробки та виробництва. Детально з умовами конкурсу можна ознайомитися тут.   
 
А щоб дізнатися про усі деталі безпосередньо від організаторів, познайомитися з досвідом українських та міжнародних експертів та оцінити потенціал власного проекту, – реєструйтеся,  приходьте на захід-відкриття PITCH UA та відчуйте, що значить BE CREATIVE. BE UKRAINIAN!
 
Де: Main Hall, вул. Володимирська 49а, м. Київ
Коли: 18 березня з 10:00 до 15:00 (реєстрація учасників та вітальна кава розпочнеться о 9:00)
Вхід: вільний — за умови попередньої реєстрації
Слідкуйте за новинами PITCHUA на офіційному сайті www.pitchua.com.

 


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼянVIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // 24.04

Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // 24.04
На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // 24.04
"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // 23.04
Для молодих та амбітних! Новий канал розпочав кастинг на унікальне музичне талант-шоу // 22.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // Украина

Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // Украина

На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // Украина

"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // Украина

Для молодих та амбітних! Новий канал розпочав кастинг на унікальне музичне талант-шоу // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.