На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Пятница, 19 апреля
891011121314 
пнвтсрчтптсбвс 
15161718192021 

на весь день
 Время:  18:22
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Експерти поділилися інсайтами щодо коронавірусу у новому науковому фільмі Discovery

30.03.2020

Експерти поділилися інсайтами щодо коронавірусу у новому науковому фільмі Discovery

Швидке поширення COVID-19, нової форми коронавірусу, спровокувало справжню світову кризу у галузі здоров'я. Мало не за один день вірус змінив наше повсякденне життя та спосіб взаємодії з колегами, друзями та родиною. Чому і як це сталося? І про що нам можуть розповісти науковці? Відповіді на ці питання прозвучать 5 квітня о 21.00 на Discovery Channel у спеціальній передачі "Пандемія: COVID-19". Протягом години вчені та експерти у медичній сфері детально оглядатимуть пандемію нового коронавірусу.

Вважається, що першоджерелом COVID-19 став ринок в китайському Вухані, де небезпечний вірус потрапив з організму тварини до людини. Але як це сталося? Експерти проллють світло на лікування та способи зараження хворобою, що з самого початку збила з пантелику лікарів та вчених, коли вони вперше стикнулися з пацієнтами, які захворіли на невідомий вірус. Фільм також покаже, як протягом декількох тижнів COVID-19 поширився у Китаї та за його межами, стривоживши медичних працівників та вчених.

"Пандемія: COVID-19" заведе глядачів у середину боротьби з пандемією та розповість останні новини про те, як уряд координує тестування та лікування пацієнтів та запобігає подальшому поширенню хвороби. Експерти розкриють, чому COVID-19 є унікальним, чому світ був настільки непідготовлений до нього і що ще можна було зробити, щоб стримати його поширення.

У науковому фільмі глядачі простежать походження спалаху в Сполучених Штатах: від першого пацієнта та швидкого розповсюдження у Сіетлі до драматичної та несподіваної передачі по всій країні. Провідні експерти у галузі медицини, а також науковці, державні чиновники та пацієнти розповідатимуть все, що наразі відомо про хворобу.

Глобальна пандемія буквально змінила хід сучасної історії. З кожним днем ситуація у світі набуває ще одного драматичного повороту, оскільки кількість заражених та загиблих продовжує зростати. Попри карантини в багатьох країнах, зокрема у Китаї, Кореї та Італії, протягом кількох тижнів вірус встигнув поширитися, а кількість жертв зрости. В Італії щодня вмирають сотні людей, навіть зараз, коли країна повністю закрила кордони. "Пандемія: COVID-19" розгляне наслідки оперативних заходів, що відбуваються, таких як закриття закладів, шкіл та підприємств для запобігання передачі вірусу. Цей своєчасний науковий фільм дозволить зрозуміти тих, хто веде боротьбу, щоб знайти відповіді та виявити можливі способи лікування.

Глядачі можуть подивитися фільм на Discovery Channel, а також завантаживши додаток Discovery GO. Також можна приєднатися до обговорення у соціальних мережах, використовуючи хештег # PandemicCovid19 та слідкуючи за Discovery у Facebook, Instagram та Twitter.

"Пандемія: COVID-19" створена ITN для Science Channel. Виконавчі продюсери на ITN Айн Рассел та Сара Джейн Коен, а продюсером виступив Нік Пауелл. Виконавчий продюсер на каналі Discovery and Science — Гретхен Ейзель.

--
Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK)
— світовий лідер у сфері науково-популярного телебачення, який тримає у фокусі події реального життя та представляє пристрасній аудиторії ентузіастів у всьому світі контент, який надихає, інформує та розважає. Discovery постачає понад 8000 годин оригінальних програм щороку та тримає лідерство в категоріях найпопулярніших жанрів. Доступний у 220 країнах та територіях на майже 50 мовах, Discovery — новатор, який охоплює глядачів на різних платформах, включаючи продукти телебачення TV Everywhere, наприклад портфоліо програм GO; прямі потокові послуги для споживачів, такі як програвач Eurosport Player, Food Network Kitchen та MotorTrend OnDemand; цифровий та соціальний контент від Group Nine Media; визначне партнерство з BBC в області природознавства та фактичного контенту; стратегічний союз з PGA TOUR для створення міжнародного будинку гольфу. Портфоліо преміум-брендів Discovery включає Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, а також майбутнє багатоплатформове СП з Чіпом і Джоанною Гейнс, Magnolia, Мережа Опри Вінфрі OWN у США, Discovery Kids у Латинській Америці та Eurosport, провідний постачальник місцевих та преміальних видів спорту, і партнер Олімпійських ігор у Європі.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Репортаж Суспільного — серед номінантів European Press Prize 2024Репортаж Суспільного — серед номінантів European Press Prize 2024 // 19.04

Російська схема спортивних маніпуляцій у шостому епізоді "Велика російська брехня" // 17.04
"МастерШеф"-13: Аматори відпрацьовували прогалини в кулінарних навичках // 15.04
"Мега" кличе до пригод та розкриває "Таємниці Тихоокеанського Півдня" // 15.04
Пригоди легендарного кролика Сімона на "Бробаксі" // 15.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Репортаж Суспільного — серед номінантів European Press Prize 2024 // Украина

Російська схема спортивних маніпуляцій у шостому епізоді "Велика російська брехня" // Украина

"МастерШеф"-13: Аматори відпрацьовували прогалини в кулінарних навичках // Украина

"Мега" кличе до пригод та розкриває "Таємниці Тихоокеанського Півдня" // Украина

Пригоди легендарного кролика Сімона на "Бробаксі" // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.