На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Четверг, 28 марта
18192021222324 
пнвтсрчтптсбвс 
25262728293031 

на весь день
 Время:  16:27
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Роберт Паттінсон та Джессі Айзенберг у фільмах про чоловіків на UA: КУЛЬТУРА

15.06.2020

Роберт Паттінсон та Джессі Айзенберг у фільмах про чоловіків на UA: КУЛЬТУРА

Цього тижня з 15 по 19 червня о 22:05 на суспільному телеканалі UA: КУЛЬТУРА покажуть добірку фільмів — п’ять історій про чоловіків. Багатогранність характерів і несамовиті вчинки героїв у виконанні відомих акторів не залишать байдужими кіноманів.

15 червня — британський фільм Річарда Айоаді "Двійник" розповість про несміливого діловода Саймона Джеймса, якого зневажає власна матір й ігнорує дівчина мрії Ханна. У колектив, де він працює, приходить самовпевнений і харизматичний новачок, який є точною копією головного героя. Двійник поступово перебирає до рук його життя, та цього ніхто не помічає, окрім Саймона.

Читайте також: "Дивовижні сади", "Смаки Європи", "Всі на море!" — прем’єрний бум на UA: КУЛЬТУРА

Фільм створили на основі однойменної повісті Федора Достоєвського. Джессі Айзенберг, який зіграв головного героя, отримав відзнаку як найкращий актор на кінофестивалі в Абу-Дабі. Міа Васіковська виконала головну жіночу роль — Ханни.

16 червня — в оскароносному фільмі "Лев узимку" режисера Ентоні Гарві король Англії Генріх II має назвати ім'я спадкоємця. Така подія збирає разом усіх, хто має надію посісти престол: дружину Генріха II Елеонору Аквітанську, яка провела десять років у в'язниці за участь у змові проти чоловіка, трьох синів — Річарда Левове Серце, Джеффрі й Джона, коханку короля Генріха ІІ, принцесу Еліс і короля Франції Філіпа II Августа. Усіма ними керує жага до влади. Чи розпізнає король Англії наміри кожного й чи зможе обернути їх на свою користь?

Екранізація однойменної п'єси Джеймса Голдмена здобула низку найпрестижніших кінонагород: "Оскаром" та премією BAFTA відзначили виконавицю головної жіночої ролі Кетрін Гепберн, а також композитора фільму, премію "Золотий глобус" стрічка отримала як найкращий фільм-драма, цією ж премією нагородили Пітера О'Тула за роль Генріха ІІ.

Читайте також: Прем’єра серіалу "Величні Медічі" на UA: КУЛЬТУРА

17 червня — головний герой фільму "Аманда" Давид жив безтурботним життям до смерті сестри. Після цього на його плечі падає виховання племінниці Аманди. Та насправді Давид потребує не менше підтримки, ніж дівчинка.

Фільм є призером 75-го Венеційського міжнародного кінофестивалю. Головну роль зіграв Венсан Лакост.

18 червня — американський фільм Антона Корбейна "Життя" розповідає про реальні події 50-х років минулого століття. Фотографові Деннісу Стоку дають завдання зробити фотографії молодої зірки — незрівнянного Джеймса Діна. Це знайомство стало початком міцної дружби, яка змінила життя обох. А їхній тандем руйнує стереотипи тогочасного шоу-бізнесу.

Головні ролі виконали відомі актори: Роберт Паттінсон, Дейн Дехаан, а також Бен Кінгслі й Джоел Едгертон.

19 червня — у комедійному фільмі "Аванті!" прагматичний бізнесмен-мільйонер перетворюється на романтика. До таких змін його підштовхує знайомство з неординарною жінкою, у яку він закохується під час поїздки до Італії за своїм покійним батьком.

Над постановкою, сценарієм та продюсуванням фільму працював Біллі Вайлдер. Він був першим режисером, який отримав три премії "Оскар" за один рік й увійшов до історії кінематографа як сценарист і режисер понад п’ятдесяти стрічок. 1973 року фільм "Аванті!" отримав премію "Золотий глобус" за найкращу чоловічу роль, яку виконав Джек Леммон. Головну жіночу роль зіграла Джульєт Міллс.

Дивіться кінодобірку на телеканалі UA: КУЛЬТУРА, на сайті, а також у мобільному застосунку suspilne.tv для iOS й Android.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

7 фактів про новий сезон Прокинься з Ектором7 фактів про новий сезон "Прокинься з Ектором" // 27.03

Євробачення-2023 здобуло нагороду від Королівського телевізійного товариства // 27.03
На Київстар ТБ — новий випуск проєкту "Про кіно для ТеБе" із заслуженим артистом України Олексієм Гнатковським // 27.03
Суспільне презентувало у Києві відразу три проєкти // 27.03
На "Розсміши коміка по-новому" прийшов учасник, який пережив окупацію Херсона та полон // 27.03




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

7 фактів про новий сезон "Прокинься з Ектором" // Украина

Євробачення-2023 здобуло нагороду від Королівського телевізійного товариства // Украина

На Київстар ТБ — новий випуск проєкту "Про кіно для ТеБе" із заслуженим артистом України Олексієм Гнатковським // Украина

Суспільне презентувало у Києві відразу три проєкти // Украина

На "Розсміши коміка по-новому" прийшов учасник, який пережив окупацію Херсона та полон // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.