На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Вторник, 16 апреля
891011121314 
пнвтсрчтптсбвс 
15161718192021 

на весь день
 Время:  08:02
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Viasat підбиває підсумки через півроку після кодування українських каналів на супутнику

27.07.2020

Viasat підбиває підсумки через півроку після кодування українських каналів на супутнику

Згідно з результатами дослідження, кожний третій глядач все ще сподівається на розкодування сигналу провідних українських телеканалів на супутнику. Близько 2 млн глядачів залишилося на безкоштовному супутнику. Viasat, лідер серед офіційних операторів супутникового телебачення, підводить підсумки півріччя.

У січні 2020 року відбулося кодування українських каналів на супутнику. Через півроку після цього на замовлення офіційного оператора супутникового телебачення Viasat ІП "ГФК Юкрейн" та ТОВ "ІНФО-САПІЄНС" провели дослідження ринку супутникового телебачення України для оцінки поточної ситуації та перспектив для розвитку.

Згідно з дослідженням, більше третини глядачів все ще сподівається, що канали будуть розкодовані. Наразі є близько 2 млн глядачів, які не прийняли чи відклали рішення щодо переходу до офіційного платного провайдера чи зміни типу прийому сигналу для перегляду закодованих каналів, через заяви про можливе розкодування каналів, які лунали на державному рівні. Це спровокувало людей не переходити на платний тип прийому і, як наслідок, в очікуванні розкодування каналів відбулося зростання попиту на піратські сервіси чи заборонені російські канали, які надалі залишаються відкритими на супутниках, і доступні нашому глядачеві безкоштовно.

Станом на сьогодні вже закодовано понад 40 українських каналів у 2020 році, і цей перелік зростатиме. Жодних підстав щодо можливого розкодування супутникового сигналу українських каналів немає. Найцікавіші передачі та шоу доступні лише на основних версіях каналів на противагу міжнародним скороченим версіям каналів, які були запущені на безкоштовному супутнику. Для того, щоб дивитися улюблені канали і передачі, глядачам необхідно обрати офіційного оператора телебачення.

Viasat є беззаперечним лідером серед офіційних операторів супутникового телебачення, як за знанням бренду – 74%, так і за кількістю підключень – близько 200 тис. абонентів вже обрало Viasat*.

Офіційний оператор супутникового телебачення Viasat пропонує великий вибір українських та світових каналів різних жанрів – кіно, дитячі, пізнавальні та спортивні канали. Також однією з переваг супутникового телебачення є відмінна якість сигналу у будь-якій точці України – як у великому місті, так і в маленькому селі. Підключити супутниковий тюнер до антени дуже легко самому, а в разі необхідності можна викликати майстра з підключення.

Влітку 2020 року Viasat підготував для нових абонентів вигідні пропозиції на пакети та обладнання. Зокрема, можна підключити пакет "Сімейний" за вигідною ціною на перші 3 місяці підключення. Також абонентам є доступною акція "Приводь друга" з бонусами як для поточних, так і нових клієнтів.

"Зараз підключитися до Viasat стало дуже вигідно. Сподіваємось, що глядачі не відкладатимуть підключення до офіційного оператора та встигнуть насолодитися цікавим контентом як закодованих українських, так і світових каналів", − зазначає Світлана Міщенко, керівник платформи Viasat.

Дізнатись більше про те, як підключитись до офіційного супутникового оператора та актуальні пропозиції, можливо у Центрі інформаційної підтримки Viasat за телефонами 068/050/093 170 82 82.

*За результатами проведеного ІП "ГФК Юкрейн" в квітні 2020 року дослідження "Знання платних провайдерів ТБ в Україні". Viasat – лідер супутникового телебачення України, за результатами проведеного ТОВ "ІНФО-САПІЕНС" в травні 2020 року дослідження громадської думки на тему " Дослідження телеглядачів в Україні".


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

МастерШеф-13: Аматори відпрацьовували прогалини в кулінарних навичках"МастерШеф"-13: Аматори відпрацьовували прогалини в кулінарних навичках // 15.04

"Мега" кличе до пригод та розкриває "Таємниці Тихоокеанського Півдня" // 15.04
Пригоди легендарного кролика Сімона на "Бробаксі" // 15.04
На кухню "Прокинься з Ектором" завітає Ірина Давиденко // 12.04
На Київстар ТБ з’явився 2 сезон популярного мультсеріалу "Хоробрі зайці" // 12.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

"МастерШеф"-13: Аматори відпрацьовували прогалини в кулінарних навичках // Украина

"Мега" кличе до пригод та розкриває "Таємниці Тихоокеанського Півдня" // Украина

Пригоди легендарного кролика Сімона на "Бробаксі" // Украина

На кухню "Прокинься з Ектором" завітає Ірина Давиденко // Украина

На Київстар ТБ з’явився 2 сезон популярного мультсеріалу "Хоробрі зайці" // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.