На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Четверг, 25 апреля
15161718192021 
пнвтсрчтптсбвс 
22232425262728 

на весь день
 Время:  18:48
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


На Discovery стартує новий сезон популярного шоу "Золота лихоманка"

01.11.2021

На Discovery стартує новий сезон популярного шоу Золота лихоманка

Новий 12 сезон пошуку золота з героями "Золотої лихоманки": відтепер на золотодобувних шахтах розгорнеться справжнісінька війна. Через аж занадто високу, близьку до рекордної, ціну на золото кожен шахтар намагається вибороти найкращу землю та отримати з неї максимум прибутку. І оскільки більшість земель вже віддали усі свої ресурси, шахтарі змушені копати глибше і йти далі в пустелю. Про все це і не тільки йтиметься у новому 12 сезоні передачі "Золота лихоманка" цього листопада, що очолює рейтинг найпопулярніших шоу на каналі Discovery. Нові серії транслюватимуться також на discovery+.

Цього року вундеркінд Паркер Шнабель опиняється у скрутному становищі. Після багатьох років зростання кількості золота у 26-річного гравця все закінчується, що змушує його зробити ставку на вузьку полосу золотих покладів, а вона, між тим, може принести йому найбільший прибуток за всю його кар’єру. Але є проблема: поклади дорогоцінного металу знаходяться на глибині більше ніж на 50 футів (понад 15 метрів), тож щоб заробити гроші, йому доведеться витратити мільйони. Чи відмовиться Паркер від такої авантюри? Чи ризикне та встановить ще один рекорд у добуванні золота? Виконуючи свої заяви щодо Клондайка, він також подорожує вглиб дикої природи Аляски у пошуках наступної великої цілі.

У цьому сезоні також повертається сам король Клондайку — Тоні Бітс. Тоні витратив чотири десятиліття на створення сімейної золотодобувної імперії, щоб врешті-решт заробити на покликанні свого життя. Він націлений видобути 9000 унцій золота, що у грошовому еквіваленті на сьогодні становить понад 16 мільйонів доларів. Більшу частину своєї кар’єри Тоні скуповував багаті золотом землі на Юконі. У цьому сезоні Тоні має великі плани щодо відновлення своєї операції в Індіан-Рівер, задля якої він витратив понад 5 мільйонів доларів на нове спорядження. Крім того, Paradise Hill працюватиме цілодобово, без вихідних. Утім, і тут не обходиться без проблем. Водної ліцензії на Індійській річці немає. Чи вдасться Тоні подолати усі ці виклики? І чи зможе герой та його родина встигнути видобути стільки золота, маючи таку виснажливу роботу?

У 12 сезоні ми також знову побачимо Ріка Несса, який починає в плюсі та достроково виконує власний план. Рік подвоює і збирає 2000 унцій золота — найбільший з усіх його добутків. Але водночас двоє ключових гравців його команди не повертаються, змушуючи його збільшити потужність свого обладнання, щоб компенсувати нестачу робочої сили. Рік купує величезний бульдозер вартістю півмільйона доларів — один з найбільших, з тих що продається на ринку, а також новий масивний екскаватор. Чи допоможе це Ріку знову опинитися на вершині?

Тим часом на глядачів чекає ще одне довгоочікуване повернення — ветеран спецназу Фред Льюїс також приєднається до боротьби у новому сезоні. Після перемоги в Орегоні в минулому сезоні Фред їде на Юкон з мрією стати золотодобувником і забезпечити великий прибуток для своєї команди, яка складається з ветеранів. Поразки допустити він не може. Прибувши на Юкон, Фред звертається до єдиної знайомої людини — Паркера Шнабеля. Чи вдасться Фреду впоратися з викликами на Клондайку?

Цей сезон "Золотої лихоманки" не схожий на будь-який інший, оскільки кожен з шахтарів та їх команди борються зі стихіями в надії знайти мільйони. Але одне можна сказати напевно: як тільки тут почне царювати золота лихоманка, команди золотошукачів боротимуться до кінця.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼянVIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // 24.04

Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // 24.04
На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // 24.04
"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // 23.04
Для молодих та амбітних! Новий канал розпочав кастинг на унікальне музичне талант-шоу // 22.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // Украина

Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // Украина

На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // Украина

"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // Украина

Для молодих та амбітних! Новий канал розпочав кастинг на унікальне музичне талант-шоу // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.