На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Четверг, 18 апреля
891011121314 
пнвтсрчтптсбвс 
15161718192021 

на весь день
 Время:  22:51
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Суспільне залучило мовників Грузії та Албанії до проєкту "Втрата"

02.11.2021

Суспільне залучило мовників Грузії та Албанії до проєкту Втрата

Суспільний мовник вперше долучився до міжнародного пітчингу програм від Європейської мовної спілки (ЄМС) для підтримки контенту й отримав фінансування для реалізації міжнародного проєкту "Втрата" разом із суспільними мовниками Грузії та Албанії.

Суспільний мовник та ЄМС у вересні уклали договір про виділення фінансування на розробку проєкту "Втрата" та виробництво пілотної серії.

"Перемога в такому міжнародному пітчингу свідчить про креативний потенціал мовника та його зрілість, крім того, дає змогу заявити про себе як про повноцінного європейського мовника, здатного генерувати відповідні проєкти", — розповідає заступниця директора департаменту закордонного співробітництва Суспільного мовника Тетяна Сірук.

Документальний проєкт "Втрата" — це п'ять історій адаптації людей до нових реалій життя після втрати одного з основних органів чуття: слух, зір, нюх, дотик, смак. Кожен з героїв подолав свій біль, пройшов через нелегкі випробування долі, досяг успіху та став прикладом для інших. Автором ідеї проєкту є виконавчий продюсер творчого об'єднання розважального мовлення UA: ПЕРШИЙ Станіслав Мєдвєдєв.

"У кожного з нас бувають у житті ситуації, коли хочеться опустити руки й ми думаємо, що здатись — єдиний вихід. Можливо, хтось переживає ці відчуття поруч із вами просто зараз. Завдання нашого проєкту — розповісти історію, яка надихає та мотивує, щоб глядач після перегляду замислився: якщо ця людина пережила втрату і змогла віднайти себе, то я теж зможу це зробити. Це проєкт, який має дати надію", — розповідає автор ідеї Станіслав Мєдвєдєв.

За умовами участі в пітчингу від ЄМС, Суспільному мовнику необхідно було знайти кількох партнерів, які б підтримали ідею створення відповідного проєкту, а також презентувати й захистити ідею проєкту перед досвідченими представниками всесвітньо відомих мовників, які працюють у жанрі документалістики. Ідея проєкту мала відповідати таким вимогам, як амбіційність та самобутність, міжнародне спрямування проблематики, фокус на цінностях суспільного мовлення та загальнолюдських цінностях і проблемах, які можуть знайти відгук у глядача будь-якої країни.

Зазначимо, у 2021 році Суспільний мовник успішно реалізував документальний проєкт "Колапс: як українці зруйнували імперію зла" спільно із зовнішнім партнером Esse Production House.


Источник: UA:Перший


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

МастерШеф-13: Аматори відпрацьовували прогалини в кулінарних навичках"МастерШеф"-13: Аматори відпрацьовували прогалини в кулінарних навичках // 15.04

"Мега" кличе до пригод та розкриває "Таємниці Тихоокеанського Півдня" // 15.04
Пригоди легендарного кролика Сімона на "Бробаксі" // 15.04
На кухню "Прокинься з Ектором" завітає Ірина Давиденко // 12.04
На Київстар ТБ з’явився 2 сезон популярного мультсеріалу "Хоробрі зайці" // 12.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

"МастерШеф"-13: Аматори відпрацьовували прогалини в кулінарних навичках // Украина

"Мега" кличе до пригод та розкриває "Таємниці Тихоокеанського Півдня" // Украина

Пригоди легендарного кролика Сімона на "Бробаксі" // Украина

На кухню "Прокинься з Ектором" завітає Ірина Давиденко // Украина

На Київстар ТБ з’явився 2 сезон популярного мультсеріалу "Хоробрі зайці" // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.