На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Суббота, 11 мая
293012345 
пнвтсрчтптсбвс 
6789101112 

на весь день
 Время:  05:35
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


ROXOLANA — голос нової "Хороброї казки" Суспільного

19.01.2023

ROXOLANA — голос нової Хороброї казки Суспільного

Українська співачка ROXOLANA (Роксоляна Сирота) стала голосом нової історії проєкту Суспільного "Хоробрі казки". Дев’яту із дванадцяти казок "Диво в темряві" презентували у телеграм-каналі Суспільне Казки та ютуб-каналі "Бробакс".

"”Диво в темряві” або казка про блекаут, як називає її наша команда. Ця історія магічна і практична водночас, вона містить кілька підказок для ігор під час відключень світла. Підтримка і тепло, якими українці діляться одне з одним, попри труднощі, — це те, що ми повинні зафіксувати в історіях нового часу", — розповіла Вікторія Мурована, генеральна продюсерка цифрових платформ Суспільного. Та додала, що це також своєрідна подяка українським енергетикам, які невтомно відновлюють систему електропостачання, пошкоджену під час обстрілів.

У казці йдеться про Христю і Марка, які вигадували нові ігри в темряві. Наприклад, влаштували зоряне небо за допомогою ліхтарика і друшляка просто вдома на стелі.

"Захоплююсь, як вихователі і вчителі з дітьми в бомбосховищах вигадують різні ігри, співають пісні, і дуже важливо ці всі ситуації, які з нами відбуваються, подати дітям казково чи навіть весело. Це їх дуже підтримує.

Я мріяла спробувати себе в озвучуванні, мені подобається імітувати дитячі голоси і голоси різних персонажів, тому пропозиція прочитати казку — для мене це неймовірно. Особливо, мати ще одну можливість підтримати наших діток — це для мене дуже важливо і надзвичайно зворушливо", — поділилася враженнями ROXOLANA.

Відповідаючи на питання про те, чим себе займає та як підбадьорює під час відключень світла, співачка поділилася: "У мене стоїть фортепіано, тому запалюю свічечку і проводжу вечори, граючи музику. Але мені дуже сподобалася ідея казки з друшляком — спробую якось вдома".

Казки нового часу — це терапевтичні історії спільного досвіду українських родин, які правдиво, але делікатно пояснюють дітям нові реалії, що наскрізно присутні в цікавих оповідях зі щасливими завершеннями. Концепти 12 тем, які лягли в основу казок: розлука, підтримка, доброта, дружба, солідарність та інші. Їх пропрацьовували на нетравматичність з авторкою текстів Іриною Виговською, психологинею Маріанною Новаковською та соціологинею Вікторією Бриндзою. Ілюстрації Георгія Сагітова дають простір для уяви кожного, хто слухає казки, асоціативність дозволяє домислити, дофантазувати.

Вмикайте "Хоробрі казки" дітям в укриттях, у довгій дорозі, в евакуації чи вдома під час комендантської години. А також використовуйте як засіб відволікання малят від тривог, викликаних обстрілами і сиренами. Завантажуйте на телефони й планшети і слухайте разом, коли зникає мережа, на телеграм-каналі Суспільне Казки та ютуб-канал "Бробакс", а також на платформах для подкастів (Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, SoundCloud та інші).

--
Суспільне Мовлення - 
найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві мовники. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

ЦІЛІ: на телеканалі Дім прем’єра документального циклу про бійців, які перемогли смерть"ЦІЛІ": на телеканалі "Дім" прем’єра документального циклу про бійців, які перемогли смерть // 04.05

Великодня пропозиція: Київстар ТБ дарує добірку фільмів та серіалів від Amazon у вільному доступі // 04.05
На кухню "Прокинься з Ектором" завітає Наталка Петрик // 03.05
На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту "Спротив" // 03.05
Міністр молоді та спорту Матвій Бідний розповів про Олімпіаду в Парижі у проєкті "NEWSмейкер" // 03.05




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

"ЦІЛІ": на телеканалі "Дім" прем’єра документального циклу про бійців, які перемогли смерть // Украина

Великодня пропозиція: Київстар ТБ дарує добірку фільмів та серіалів від Amazon у вільному доступі // Украина

На кухню "Прокинься з Ектором" завітає Наталка Петрик // Украина

На телеканалі 2+2 прем’єра документального спецпроєкту "Спротив" // Украина

Міністр молоді та спорту Матвій Бідний розповів про Олімпіаду в Парижі у проєкті "NEWSмейкер" // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.