На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Пятница, 26 апреля
15161718192021 
пнвтсрчтптсбвс 
22232425262728 

на весь день
 Время:  00:17
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Нове рішення в таргетованій рекламі: MEGOGO та Vidzone змінюють рекламу в етерах телеканалів

06.06.2023

Нове рішення в таргетованій рекламі: MEGOGO та Vidzone змінюють рекламу в етерах телеканалів

Найбільший український медіасервіс MEGOGO в партнерстві з технологічним медіа сейлз-хаусом Vidzone вперше в країні запустили функцію таргетованої реклами в етерах телеканалів. Вставка персоналізованої відео-реклами вже доступна на таких каналах: міжнародному History, українських 24-му, Еспресо, XSPORT+, NOW Series та каналах MEGOGO ГОНГ і MEGOGO LIVE.

Нове рішення від Vidzone створене на основі технологічних розробок компанії Adtelligent, яка працює в галузі рекламних технологій. Воно дозволяє таргетувати рекламні повідомлення в етерах лінійних ТБ-каналів з такою ж ефективністю, як і рекламу на діджитал майданчиках, тобто формувати персональний рекламний блок для кожного користувача ОТТ-сервісу. До проєкту також долучився український телевізійний сервіс youtv.

"Ми невпинно покращуємо досвід користування MEGOGO та знаходимо нові можливості для партнерів, особливо під час повномасштабного вторгнення, коли звички споживання контенту змінилися та адаптувалися до умов життя. Останні 3 роки ми концентрувалися на розвитку реклами на нелінійних каналах через модель CPM та спецпроєкти, яких ще не було на ринку. Наша давня мрія втілити ідею з лінійним ТБ стала можливою завдячуючи співпраці з Vidzone і є інноваційною для всіх ОТТ-сервісів України, та, відповідно, доступна для національних й міжнародних телеканалів. Наші партнери все більше хочуть отримувати якомога ефективніші показники з точки зору бюджетних витрат та аналізу, і ми віримо, що нам вдалось знайти одне з рішень для них", — розповів Ігор Зайчук, Chief Commercial Officer в MEGOGO.

Як це працює?

Розміщений телеканалом рекламний або анонсний блок замінюється персоналізованою рекламою для кожного користувача, що бачить контент.

"Наш сервіс персоналізованої відео реклами на лінійному ТБ розроблений, щоб змінити спосіб охоплення рекламодавцями своєї аудиторії в сучасному онлайн середовищі. Окрім показу таргетованої реклами, ми дозволяємо реалізувати динамічну вставку рекламних зображень під час трансляцій, а також рекламу в окремих вікнах протягом етеру для кожного користувача OTT-сервісу. Аналізуючи поведінку та інтереси глядачів, рекламодавці отримують високорелевантну цільову аудиторію, підвищуючи залученість і забезпечуючи кращі результати. Завдяки партнерству з провідними OTT-сервісами та всесвітньо відомими телеканалами ми пропонуємо клієнтам безпрецедентний доступ до глядачів. Індустріальне рішення від Vidzone пропонує співпрацю всім OTT сервісам, щоб відкрити брендам доступ до рекламного ресурсу преміум класу, а власникам медіа – отримувати ефективний інструмент для монетизації свого продукту", – коментує Юрій Горохов, Co-Founder & CTO в Adtelligent.

Медіасервіс MEGOGO планує тестувати та розширювати список каналів з функціями персоналізованої реклами.

MEGOGO — міжнародний медіасервіс, заснований у 2011 році в Києві. Є лідером серед OTT-платформ в Україні, працює у країнах Східної Європи, Центральної Азії та Південного Кавказу, а також значна частина каталогу доступна в усьому світі.

Медіатека MEGOGO налічує десятки тисяч одиниць контенту: телеканали з інтерактивними функціями; фільми, серіали, мультфільми та ігри; освітній та блогерський контент; аудіокниги, подкасти та радіо. Також медіасервіс ексклюзивно транслює спортивні події: Лігу Чемпіонів, Лігу Європи та Лігу Конференцій УЄФА, топові національні футбольні чемпіонати, бокс від K2 і Top Rank та багато інших, організовуючи виробництво згідно з вимогами правовласників.

MEGOGO доступний на Smart TV, мобільних пристроях, ПК, ігрових приставках та медіаплеєрах. На сервісі можна переглянути відео у HDR та 4K якості, з аудіодоріжками різними мовами. Особливу увагу MEGOGO приділяє usability (зручності та логічності у користуванні) та персоніфікованій системі рекомендацій для користувачів.

Також медіасервіс озвучує контент українською мовою на власній студії MEGOGO Voice, готує аудіодескрипцію та переклад жестовою мовою в рамках соціальної ініціативи "Дивись як чутно". Також MEGOGO активно розвиває напрямок "Аудіо" та займається виробництвом аудіокнижок, подкастів й аудіосеріалів. Медіасервіс заснував власну професійну премію "Слушно", яка відзначає найкращих українських подкастерів.

Vidzone — це передова компанія заснована в Україні, яка перетворює рекламний ринок телебачення на новий рівень інтерактивної реклами за допомогою технології динамічної вставки реклами. Наша платформа дозволяє рекламодавцям доставляти персоналізовані оголошення глядачам на різних OTT-стрімінгових сервісах та ТБ-каналах. Використовуючи інструменти закупівлі розміщення реклами в автоматичному режимі через аукціон, який відбувається в режимі реального часу, (real-time bidding), Vidzone забезпечує неперервний процес показу відео реклами та забезпечує взаємодію з аудиторією на основі її інтересів та переглядів.

За допомогою big data та передових алгоритмів, ми гарантуємо, що рекламодавці можуть охопити преміум аудиторію з неперевершеною ефективністю.

Adtelligent — глобальний лідер у сфері рекламних технологій, який пропонує власноруч розроблені рішення для монетизації рекламного інвентарю веб-сайтів, додатків, онлайн ТБ-каналів та сервісів, а також для медіа кампаній, sales houses та рекламних мереж.

Заснована у 2008 році, компанія має представництва у США, Європі та Україні, що дозволяє надавати глобальну підтримку своїм клієнтам. Adtelligent отримала численні нагороди та визнання від таких авторитетних видань, як Inc. та Deloitte, завдяки своїм передовим технологіям, що впливають на розвиток галузі.

У портфелі Adtelligent є інноваційні технології для керуванням реклами для видавців (Supply Side Platform) та розміщенням для рекламодавців (Demand Side Platform). Також Adtelligent пропонують рішення, яке спрощує процес продажу реклами та забезпечує оптимізацію доходів (Header Bidding Platform).

Завдяки унікальному бізнес-підходу, Adtelligent постачає свої передові рекламні технології понад 20 000 сайтам та додаткам по всьому світу, сприяючи зростанню доходів від цифрової реклами та забезпечуючи власноруч розроблені рішення для ефективної монетизації.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼянVIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // 24.04

Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // 24.04
На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // 24.04
"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // 23.04
Для молодих та амбітних! Новий канал розпочав кастинг на унікальне музичне талант-шоу // 22.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // Украина

Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // Украина

На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // Украина

"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // Украина

Для молодих та амбітних! Новий канал розпочав кастинг на унікальне музичне талант-шоу // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.