На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Понедельник, 10 июня
3456789 
пнвтсрчтптсбвс 
10111213141516 

на весь день
 Время:  09:11
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


"МастерШеф. Професіонали"-4: Чим дивували кулінари та хто залишив проєкт?

06.06.2023

МастерШеф. Професіонали-4: Чим дивували кулінари та хто залишив проєкт?

На СТБ вийшов новий випуск "МастерШеф. Професіонали"-4. Фінал все ближче, а значить… випробування стають дедалі цікавішими! Чим дивували кулінари та хто залишив реаліті?

З вдячністю ЗСУ та зі щоденним прагненням бути емоційною підтримкою своїй незламній країні, телеканал СТБ і група Starlight Media продовжують створювати український креативний продукт.

7 учасників завітали на кухню проєкту. Традиційно на них чекали судді "МастерШеф. Професіонали", які повідомили умови першого конкурсу тижня. Перше випробування — індивідуальне. Але за продукти кухарям довелося добряче… думати!

"Сьогодні ви згадаєте школу. Матимете контрольні іспити. Буде 7 раундів, в кожному з яких ми перевіримо ваші кулінарні знання. Під час кожного раунду ви писатимете якомога більше назв, процесів і страв. Той, хто напише найбільше правильних відповідей — отримає 7 інгредієнтів для приготування", — повідомив Ектор. Той, хто перемагав у кожному окремому раунді, мав можливість обрати собі продукт, а також розподілити інші складові між суперниками.

Запитання були наступними: перелічити якомога більше частин яловичої туші, згадати правильні назви способів нарізки (французькою), вказати всі різновиди пасти, написати соуси і супи тощо. З отриманих продуктів Іван подав нирки гриль з буряковою глазур’ю, Олексій — свинину, мариновану в кефірі. Регіна презентувала лазанью з гребінця та кабачка, а Сашко подав курку з овочами, під корою пастернаку. Найкращу страву презентував Артем — ризотто з селери, зі шматочками бергамоту, чилі і кінзою. Також серед лідерів відзначили Івана Іванчука. А от найгіршою сьогодні була Регіна, адже недоречно використала делікатний і коштовний продукт — гребінець.

Другий конкурс був командним. Капітанами стали Артем і Сашко. Професіоналам пощастило отримати відомий і унікальний майстер-клас від італійського шефа. Умови наступні: подивитися рецептуру і процеси приготування трьох страв, а далі відтворити їх. Єдине, що можна змінити, — презентацію.

"На наше прохання, італійський шеф покаже майстер-клас трьох італійських шедеврів, але з нотками української кухні. Ми неодноразово просили вас додавати українське у ваші подачі і процеси. А тепер ви зможете побачити, як це робить шеф однієї з найбільш кулінарних країн світу", — зауважать судді.

Кулінарний філософ за покликанням, хімік за освітою, мандрівник і блогер — Марко Черветті. Учасники не отримали переклад його рецептури з італійської. Тож їм довелося просто відчути українсько-італійський настрій і відтворити його.

Команда Артема Кабулахіна вирішила відійти від рецептури та подати схожі позиції. Однак такі страви були не зовсім вдалими. А отже, капітан і вся його команда отримали чорні фартухи.

На битві чорних опинилися Едуард, Регіна, Антон і Артем. Конкурс розпочали з перевірки… зору! А далі перейшли до умов битви.

"Ми вкотре хочемо перевірити ваші знання з кулінарії. І для цього обрали такий оригінальний спосіб. З кожним із вас ми звернули увагу на ту букву, з якою ви допустилися помилки. І саме від неї залежить ваша доля на проєкті. Ви будете готувати лише з тих продуктів, які починаються на літеру, яку ви не побачили", — повідомили судді про складні умови битви чорних.

На жаль, поєднати знайдені продукти на літеру "Ф" не змогла Регіна Білоткач. Тож у 16 випуску проєкт "МастерШеф. Професіонали"-4 залишила саме вона.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна ТрощинськаЛауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // 21.05

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // 21.05
"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // 20.05
Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // 20.05
Канал "Дім" покаже новий документальний серіал про бійців сьомої роти 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців // 20.05




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // Украина

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // Украина

Как выбрать идеальный телевизор для вашего домашнего кинотеатра // мир

"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // Украина

Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.