На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Четверг, 6 июня
272829303112 
пнвтсрчтптсбвс 
3456789 

на весь день
 Время:  00:28
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Викрадення трактора та найбільше тексту за кар’єру: актори "Голови" – про улюблені сцени серіалу

07.11.2023

Викрадення трактора та найбільше тексту за кар’єру: актори Голови – про улюблені сцени серіалу

Євгеній Лісничий, Поліна Фролова, Дмитро Гирявець, Олександр Рудинський та Марія Стопник поділились ексклюзивними спогадами зі зйомок.

Цей день настав! Вже сьогодні о 19:00 на Новому каналі стартує ситком про прогресивну молодь та українське село "Голова". Напередодні прем’єри актори, які зіграли головні ролі в серіалі, розповіли про свої улюблені сцени. Далі – невеличкий спойлер, після якого ви точно не зможете пропустити цей український ситком.

Євгеній Лісничий і акторський виклик

– Я виділю цілий знімальний день, коли ми записували апарти (вставки коментарів головних героїв про певну подію посеред серії – прим. ред.). Можна сказати, що це одна велика улюблена сцена, – розповідає Женя. – Ніколи до цього не отримував вибірку на 126 сцен. І з них 56 були мої! Також до цього я ніколи не говорив у кадрі стільки важливого тексту за один раз. Це серйозний акторський виклик. Апарти з'являтимуться буквально в кожній серії, тому це було відповідально. Ми з колегами просто на ходу вигадували приколи чи ходи, як подати текст. Згадували, що було в кожній серії, щоб вдало відіграти емоцію, з якою має бути сказаний той чи інший коментар.

Олександр Рудинський і спогади про дідуся

– Я хотів би виділити сцену, яку зіграв із Поліною Фроловою та Анною Яремчук. Так сталося, що в другому сезоні "Перших ластівок" вона виконувала роль моєї мами, а тут нам довелось грати двох сусідів – затятих ворогів, – ділиться Саша. – Не буду розповідати деталей ситуації, але це прикольно тим, що в одному серіалі в нас були родинні зв'язки, а в іншому ми ненавидимо одне одного. В кадрі мало не дійшло до бійки! А ще ця сцена моя найулюбленіша, бо вона нагадала мені про деякий епізод із мого життя. В дитинстві, коли мама їхала на роботу, я лишався з дідусем. В принципі, так само, як мій персонаж Саньок. Тож ця сцена ще й найчуттєвіша для мене.

Поліна Фролова й унісон з колегами

– Для мене найулюбленішою є остання сцена серіалу. Не буду спойлерити, чим закінчиться ситком, але, щоб заінтригувати глядача, можу сказати, що в момент, коли ми це знімали, відчули тотальну синхронізацію усіх почуттів та думок. Це була неймовірна єдність акторів! – пригадує Поля. – Під час зйомки цієї сцени ми довго мовчали, а потім плакали та обіймалися. Всі розуміли одне одного без слів. Тож, швидше, через відчуття, які ми тоді пережили, ця сцена стала найулюбленішою.

Дмитро Гирявець і роль Ромео

– Найбільше мені сподобалась сцена – на сцені. (Усміхається). Там мій персонаж Бодя для вистави перевтілюється у Ромео. Було шикарно – Зібров, кураж, екшн, – з усмішкою пригадує Діма. – Також, я вважаю, цю сцену особливою тому, що я граю без властивих для образу Боді окулярів. Справжня подія! Мені дуже цікаво, як це буде виглядати в кадрі. Бо ж, як Дімі, було легше грати без окулярів. Але Бодя без них, за сценарієм, абсолютно нічого не бачив. Дуже чекаю цю серію!

Марія Стопник і екстрим на тракторі

– Мої найбільш улюблені сцени знімали під час нічної зміни в закинутому санаторії. Тоді були всі актори, ми дуже класно провели час і зробили справді смішну серію. Обожнюю сцени з того знімального дня, – ділиться Марія. – А ще я дуже люблю сцену, в якій ми з Бодею, якого зіграв Діма Гирявець, крадемо трактор. Такий досвід був у мене вперше в житті. І це страшно та весело водночас!

Дивіться прем’єру ситкому "Голова" вже сьогодні, 7 листопада, о 19:00 на Новому каналі!


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна ТрощинськаЛауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // 21.05

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // 21.05
"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // 20.05
Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // 20.05
Канал "Дім" покаже новий документальний серіал про бійців сьомої роти 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців // 20.05




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // Украина

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // Украина

Как выбрать идеальный телевизор для вашего домашнего кинотеатра // мир

"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // Украина

Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.