На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Понедельник, 3 июня
272829303112 
пнвтсрчтптсбвс 
3456789 

на весь день
 Время:  12:38
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Ангеліну Карякіну обрали членкинею новинного комітету ЄМС

23.11.2023

Ангеліну Карякіну обрали членкинею новинного комітету ЄМС

У четвер, 23 листопада, радницю голови правління Суспільного Ангеліну Карякіну обрано членкинею новинного комітету Європейської мовної спілки шляхом таємного голосування делегатами від суспільних мовників-членів ЄМС.

Загалом обрано 9 членів комітету. Ними також стали представники зі Словенії, Нідерландів, Швеції, Іспанії, Грузії, Австрії, Німеччини та Британії.

"Новинний комітет опікується обміном інформаційним контентом, що його мовники надають один одному. Це ціла низка питань, які регулюють цей обмін — від редакційних до фінансово-адміністративних", — зазначає Ангеліна Карякіна.

Радниця голови првління Суспільного розповіла, що в останні роки комітет приділяв багато уваги питанням безпеки журналістів, запровадженню штучного інтелекту, напряму екологічної журналістики.

"Я сподіваюся, що моя редакційна експертиза, досвід роботи під час повномасштабної війни, а також мультимедійна трансформація ньюзруму стануть у пригоді. У нас цікавий склад комітету — це мовники з різними досвідами і пройденим шляхом, тож очікуємо на інтенсивну роботу", — прокоментувала Ангеліна Карякіна.

Напередодні Ангеліна Карякіна виступила на Асамблеї новин ЄМС. Спікерка зауважила, що на відміну від минулого року, коли українські медіа були більше зосереджені на змінах, спричинених повномасштабною війною, та пристосуванням до цих умов, цьогоріч робота редакцій в умовах війни вже стала новою нормою. Також вона зазначила, що суспільні мовники повинні повсякчас наголошувати, що насильство й війна не є нормальною реальністю.

Медіаменеджерка та журналістка Ангеліна Карякіна приєдналася до команди Суспільного у березні 2020 року. Вона опікувалася стратегічним плануванням та координацією всіх платформ насамперед із діджитал-платформою, відповідала за конвергентність процесів. У 2021 році Ангеліна Карякіна стала генеральною продюсеркою інформаційного мовлення Суспільного, яке розвивала протягом майже двох років. З 1 серпня 2023 року обіймає посаду радниці голови правління Суспільного Мовлення.

--
Суспільне Мовлення
— незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс "Бробакс", навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.


Источник: UA:Перший


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна ТрощинськаЛауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // 21.05

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // 21.05
"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // 20.05
Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // 20.05
Канал "Дім" покаже новий документальний серіал про бійців сьомої роти 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців // 20.05




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // Украина

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // Украина

Как выбрать идеальный телевизор для вашего домашнего кинотеатра // мир

"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // Украина

Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.