На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Понедельник, 3 июня
272829303112 
пнвтсрчтптсбвс 
3456789 

на весь день
 Время:  12:50
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


В "Історіях війни" на НТН – про відомого спортсмена, чемпіона України Павла Панфілова, який загинув на фронті

27.11.2023

В Історіях війни на НТН – про відомого спортсмена, чемпіона України Павла Панфілова, який загинув на фронті

Щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці о 19:00 на телеканалі НТН виходить проект "Історії війни". Ведучий Андрій Данілевич продовжує розповідати пронизливі історії людей, які пройшли крізь пекло війни і понад усе прагнуть перемоги. Цього тижня в новому випуску – трагічна історія відомого спортсмена, багаторазового чемпіона України та світу з карате і змішаних єдиноборств Павла Панфілова, який віддав своє життя за Батьківщину…

До початку війни спорт був його життям. Ще у 16 років Павла Панфілова запросили з рідного Івано-Франківська до Києва навчатись у школі Олімпійського резерву. І він виправдав найсміливіші сподівання тренерів: майже завжди вигравав чемпіонати з карате, дзюдо, джиу-джитсу, став багаторазовим чемпіоном України та світу з карате і змішаних єдиноборств. Павло почувався дуже сильним і мав тверду віру в те, що і на фронті він непереможний. Воювати спортсмен пішов не роздумуючи ще у 2014-му. Взяв собі псевдо "Вікінг" та протягом трьох років служив в аеромобільній бригаді. На початку березня 2022 року Павло з вісьмома найближчими друзями-однодумцями приїхав з Івано-Франківська до Києва і в найгарячіші дні служив у теробороні столиці. А коли зрозумів, що війна – це надовго, вступив до лав Сил Спеціальних Операцій ЗСУ. Вже влітку 2022-го Павло служив в іншій пекельній точці – на Харківщині, де сили оборони вели потужний контрнаступ. Він був серед перших сміливців, які встановили прапор України над звільненим Ізюмом.

А останнім викликом для героя став Бахмут. У ніч проти 23 лютого цього року там точилися жорстокі стрілецькі бої. Разом із довіреною йому групою "Вікінг" тримав ділянку фронту. Рідним він написав, що добу буде не на зв'язку. Коли доба спливла, батьки почали гнати від себе тривожні думки. Тож коли пролунав той фатальний дзвінок, мама Вікторія насамперед подумала: тільки б не полон! Але голос у слухавці повідомив, що Паша загинув… Побратими винесли тіло друга з поля бою. Літаком його доставили до Івано-Франківська та з почестями поховали на Алеї героїв. У рідному місті на честь Павла Панфілова пройшов професійний турнір зі змішаних єдиноборств. Усі кошти від продажу квитків та благодійні внески були перераховані на потреби Сил Спецоперацій ЗСУ. Історія чемпіона та справжнього героя - у п’ятницю, 1 грудня, о 19:00 в "Історіях війни" на НТН.

Також у нових випусках – розповідь про проукраїнського активіста з Херсонщини, письменника, журналіста, колишнього офіцера ЗСУ Сергія Цигіпу. Торішньої весни в окупованій Новій Каховці росіяни викрали його і відтоді утримують за ґратами. Над чоловіком влаштували показове судилище і мають намір протримати у в’язниці протягом 13 років…

Ще одна історія – про 85-річну квіткарку Галину Місак. Усе своє життя вона прожила в Старих Петрівцях, що неподалік Києва. Багато працювала, щоб звести будинок, а у вільний час вирощувала квіти в саду, щоб продавати їх біля метро і мати приробіток. Її звичне життя було зруйноване в один день. Влітку 2023 року під час обстрілу Київщини на будинок жінки впала частина ворожої ракети. Бабуся Галина зазнала тяжкої травми голови, її житло відбудові не підлягає…Утім, знайшлися люди, які допомагають пані Галині почати нове життя в новій оселі.

Дивіться "Історії війни" щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці о 19:00 на телеканалі НТН. Окрім того, випуски проекту виходять на супутниковому каналі "Інтер+" щопонеділка, щовівторка та щочетверга о 19:30. А свою історію війни ви можете надіслати в телеграм-канал програми "Свідок" – https://t.me/svidok_telegram.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна ТрощинськаЛауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // 21.05

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // 21.05
"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // 20.05
Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // 20.05
Канал "Дім" покаже новий документальний серіал про бійців сьомої роти 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців // 20.05




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // Украина

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // Украина

Как выбрать идеальный телевизор для вашего домашнего кинотеатра // мир

"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // Украина

Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.