На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Суббота, 18 мая
6789101112 
пнвтсрчтптсбвс 
13141516171819 

на весь день
 Время:  05:20
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Суспільне презентувало серіал "Карлос в Україні"

04.12.2023

Суспільне презентувало серіал Карлос в Україні

У Києві відбувся передпоказ серіалу "Карлос в Україні", прем’єра якого відбудеться на Суспільному вже 4 грудня. На показ завітали актори та члени команди, яка працювала над проєктом, представники кіноіндустрії, культурна спільнота і журналісти.

Ведучим церемонії показу став Тімур Мірошниченко, який також знявся у декількох епізодах серіалу.

Прем’єра відбудеться 4 грудня о 20:00 на ютуб-каналі Суспільне Культура.

"В той момент, коли ми дізналися, що наші французькі колеги з CFI (Canal France International) готові повністю профінансувати створення ігрового серіалу, ми зрозуміли, що маємо перед собою доволі масштабний виклик. По-перше, ігрових проєктів такого рівня в історії нашої компанії ще не було. А по-друге, і це найголовніше, працюючи за стандартами Суспільного, ми добре усвідомлюємо, що гумор — досить серйозна справа. Гумор має бути відповідальним, він не має ранити когось чи ображати чиїхось почуттів. І найголовніше на сьогодні, що даруючи людям той самий терапевтичний ефект, він не має при цьому відключати від реальності. Проживання викликів повномасштабного вторгнення цивільним населенням, якому власне і присвячений цей серіал, — це не те, про що можна говорити, забувши, що за межами знімального майданчика триває війна і наші співгромадяни і співгромадянки віддають життя за свободу України", — зазначив виконавчий продюсер телеканалу Суспільне Культура Лук’ян Галкін.

Втім, у серіалі "Карлос в Україні" є не лише гумор. Кумедне тут часто-густо змішане з драматичним, а арки персонажів повністю побудовані на реаліях сучасного життя українців.

"Це загалом характерно для жанру мок’юментарі, де в нібито документальній формі можна прожити те, що близьке для кожного з нас. Тут є п’ять сюжетних ліній, які розповідають про дуже різні виклики для дуже різних персонажів, кожен з яких проходить свій шлях, і зрештою доходить до тієї точки, де має перевинайти себе, перевинайти свої сенси і зрозуміти, де його місце в цьому новому світі", — каже Лук’ян Галкін.

Серіал на замовлення Суспільного Мовлення зняла команда режисера і продюсера Нікіти Торжевського. У січні 2023 року він переміг у мистецькому конкурсі на виробництво телевізійного комедійного шоу. Для нього ця робота стала першим досвідом у такому форматі.

"Для нас дуже важливо було підтримати цю ідею. Ми всі бачимо, наскільки критичні зараз питання роботи незалежних кіновиробників і наскільки важливо підтримувати людей, які можуть бути новими голосами в кіносеріальній індустрії. Пишаюся, що ми здійснити й цю місію — місію підтримки українських кіновиробників", — зазначив Лук’ян Галкін.

Режисер і продюсер серіалу Нікіта Торжевський розповів, що весь серіал було знято за 25 змін, одна з яких була повністю присвячена початковим і кінцевим стендапам Карлоса.

"Знімали поблоково, ми брали одну історію, заїжджали на локацію і знімали від початку і до кінця усі сцени. Починали з наших поважних Віктора Миколайовича і Раїси Романівни, і закінчили зйомки в кафе Марічки і Влада. І там, у кафе, знімали й останню серію, де нарешті зустрінуться всі наші персонажі, яких між собою пов’язує лише Карлос", — розповів Нікіта Торжевський.

Режисер також зауважив, що мок’юментарі, попри комедійну складову й іронічність, ніколи не є чистою комедією.

"Це жанр, який дозволяє показати весь спектр емоцій: комедійних і драматичних, легких і важких. Хочу подякувати ЗСУ за те, що ми можемо творити, відчувати і показувати весь цей спектр, а не жити лише в страху, в терорі і в загнаності", — сказав Нікіта Торжевський.

Нагадаємо, за сюжетом, американський журналіст Карлос приїздить в Україну, щоб зняти документальний проєкт про цивільне життя під час повномасштабної війни. В процесі роботи Карлос із захопленням відкриває для себе українців — щирих, енергійних та винахідливих людей, які навіть за найскладніших обставин зберігають силу духу та неймовірний оптимізм. Звичайно, на всіх героїв чекає багато пригод, особистих випробувань і трансформацій.

У серіалі грають: Карлос Соареш, Костянтин Анік’єв, Ірма Вітовська, Арам Арзуманян, Ніна Набока, Григорій Боковенко, Ірина Кудашова, Владислав Писаренко, Владислав Карачій, Антон Вахліовський, Олена Ларіна, Тимофій Дмитрієнко, Даніель Салем, Олексій Гладушевский, Тімур Мірошниченко та інші.

Над проєктом працювали:

автори ідеї — Юлія Дощанська і Влад Таран;

режисер і продюсер проєкту — Нікіта Торжевський;

виконавча продюсерка — Юлія Дощанська;

скрипт-доктор — Станіслав Мєдвєдєв;

оператор-постановник — Станіслав Савченко;

друга режисерка — Наталія Торжевська;

режисери постпродакшн — Вадим Квятковський і Олександр Улановський.

Керівниця проєкту зі сторони Суспільного — Альона Голякова, креативний супервізор — Лук’ян Галкін.

Проєкт реалізується за повної донорської підтримки Transtele — Canal France International.

Суспільне Культура — загальнонаціональний телеканал для культурного дозвілля. Кіно, театр і музика, цікаві програми про мистецтво, спецпроєкти та ефіри наживо з головних культурних і мистецьких подій країни та світу.

Фото Анастасії Мантач та Олега Переверзєва

Проєкт створено за фінансової підтримки Європейського Союзу. Вміст публікації є одноосібною відповідальністю DW Akademie / CFI Програми Медіафіт для Південної та Східної України та не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Серіал Голова отримав почесну премію за кращий сценарій Серіал "Голова" отримав почесну премію за кращий сценарій // 14.05

"МастерШеф"-13: Як на проєкті святкували День матері // 13.05
Цієї осені Любові бути: "Холостяк" повертається на СТБ // 13.05
Новий канал розпочав зйомки другого сезону серіалу "Зв’язок" // 13.05
Телеканал 2+2 розпочав зйомки нового гостросюжетного серіалу // 11.05




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Серіал "Голова" отримав почесну премію за кращий сценарій // Украина

"МастерШеф"-13: Як на проєкті святкували День матері // Украина

Цієї осені Любові бути: "Холостяк" повертається на СТБ // Украина

Новий канал розпочав зйомки другого сезону серіалу "Зв’язок" // Украина

Телеканал 2+2 розпочав зйомки нового гостросюжетного серіалу // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.