На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Среда, 22 мая
13141516171819 
пнвтсрчтптсбвс 
20212223242526 

на весь день
 Время:  05:37
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


До Дня Збройних сил України — спецпроєкти Суспільного Мовлення

06.12.2023

До Дня Збройних сил України — спецпроєкти Суспільного Мовлення

До Дня Збройних сил України — спецпроєкти Суспільного Мовлення

До Дня Збройних сил України, 6 грудня, платформи Суспільного Мовлення підготували трансляцію документальних фільмів з історіями військових та їхніх родин з усієї України, а також радіоефіри з екскурсом у мистецтво створення військової геральдики та музики.

Читайте також: Телеканали Суспільного — на новому супутнику Astra 4A

Телеканал Суспільне Культура

О 14:35 дивіться телеверсію концерту воєнної музики "Сурма", записаного у Національному музеї історії України у Другій світовій війні. Звучатимуть пісні у виконанні відомих артистів та учасників бойових дій: Олега Павлишина, Катерини Поліщук ("Пташки"), Сестер Тельнюк, гуртів "Хорея Козацька" й "От вінта" та інших.

О 22:00 на місцевих каналах Суспільного вийде документальний фільм команди Координаційного центру мовлення нацспільнот "Таким мене зробила війна". Фільм розповідає про військового ромського походження та його досвід повернення в цивільне життя після жахіть війни.

Історії військових та їхніх родин з усієї України — дивіться упродовж дня у всеукраїнському проєкті "Суспільне. Спротив" на місцевих каналах Суспільного, на каналі Суспільне Новини, а також на ютуб-каналах національної мережі філій Суспільного Мовлення.

Українське Радіо

О 8:07 в ефірі програми "Сьогодні. Зранку" говорили про фронт, тил, оборону неба, моря, про кіберпростір та інформаційну сферу. Гість — науковець, військовий, публіцист Євген Дикий.

О 10:07 — до програми "Активізація" завітають громадські активісти, які пішли у Збройні сили України.

Об 11:35 — "Сьогодні. Зранку". Тема: Як змінилося ставлення до жінок у війську за час повномасштабної війни? На яких напрямках жінки справляються краще? З якими проблемами жінки досі стикаються та які шляхи їх розв’язання існують? Гостя ефіру — офіцерка ЗСУ, учасниця руху VETERANKA Катерина Мирончук.

О 13:07 — "Сьогодні. Вдень". Тема: ЗСУ як приклад для інших армій світу, а також, які наші ноу-хау в тактиці та озброєнні стають у пригоді іншим. Гість — Олексій Їжак, експерт Національного інституту стратегічних досліджень.

О 14:07 — "На часі". В ефірі дізнаєтеся все про військовий документ як рапорт: які вимоги до нього, що треба вказати в документі; до кого звертатися з рапортом. Ведуча — Наталя Парака.

О 17:07 в ефірі "Сьогодні. Вдень" говоритимуть про плани українського уряду щодо зміни практики призову на військову службу, щоб зберегти боєздатність після майже двох років повномасштабної війни з росією. Йдеться про використання приватних рекрутингових компаній для проведення більш ефективного призову. В гостях — Анастасія Розлуцька, проєктна менеджерка Work.ua; Ярослава Кашка "Бджілка", начальниця групи комплектування 12-ї бригади "Азов" НГУ; Іван Тимочко, голова Ради резервістів командування сухопутних військ ЗСУ.

О 19:07 — "Сьогодні. Ввечері". Ведуча Вікторія Будан розповість про сержанта 2-ї штурмового взводу 3-ї штурмової роти 1-го штурмового батальйону 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ з позивним "Лимон". Про появу такого позивного.

Радіо Культура

О 10:10 у програмі "Ранок культурної людини" ведуча Єлизавета Цареградська говоритиме з Олексієм Руденком, заслуженим художником України, співробітником Збройних сил України, про мистецтво створення військової геральдики, символіку, ідею, призначення, а також про художників, які працюють у цьому напрямі.

О 13:07 — "Час інтерв'ю". Про те, як підтримати наших воїнів на передовій та від чого залежить моральний дух, мотивація і стійкість у найскладніші миті війни розповість Олександр Жуковін, актор, режисер, каскадер, педагог, заслужений артист України, а також о. Василь Вирозуб, капелан, священник, настоятель Свято-Троїцького храму ПЦУ м. Одеса.

О 16:07 у програмі "Це класика" слухачам розкажуть про маршові ритми у творах українських композиторів.

--
Суспільне Мовлення
— незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс "Бробакс", навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна ТрощинськаЛауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // 21.05

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // 21.05
"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // 20.05
Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // 20.05
Канал "Дім" покаже новий документальний серіал про бійців сьомої роти 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців // 20.05




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // Украина

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // Украина

"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // Украина

Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // Украина

Канал "Дім" покаже новий документальний серіал про бійців сьомої роти 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.