На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Вторник, 21 мая
13141516171819 
пнвтсрчтптсбвс 
20212223242526 

на весь день
 Время:  01:11
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


"МастерШеф"-12: у 15 випуску кулінари поринули в світ Instagram та Tik-Tok

11.12.2023

МастерШеф-12: у 15 випуску кулінари поринули в світ Instagram та Tik-Tok

На проєкті "МастерШеф"-12 минув 15 тиждень. Впродовж 12 років проєкту "МастерШеф" світ дуже змінився. Раніше глядач міг контактувати з учасниками й суддями тільки через телевізор. Але ми маємо йти в ногу з часом. Тож 15 випуск присвячений кулінарії майбутнього. Вперше суддями стали сотні тисяч людей: ті, хто голосував за найкращий відеорецепт онлайн.

Кулінарне життя в Instagram та Tik-Tok — це окремий вид мистецтва. Рецепти в інтернеті ми бачимо щодня, але не кожен хочеться повторити на власній кухні. Перший конкурс був парним. Пари визначило жеребкування. Руслан працював з Колею, Катя з Вікторією, Оля з Ромою, а Ілля з Валерією. Крім того, в якості помічників, до аматорів завітали учасники "МастерШеф. Діти" й "МастерШеф. Підлітки". Пара мала створити відеорецепт тривалістю 60 секунд. Яку саме страву готувати — вирішували аматори. Глядачі ж мали зрозуміти хід процесів і презентацію. "МастерШеф" — телепроєкт, який не виходить у прямому ефірі.

Тому у відео не могло бути ані облич, ані голосів. Виключно — руки. Таким чином для глядачів зберігалася інтрига, хто потрапив до 15 випуску. Перемогу здобула команда Ольги та Романа. А от програли сьогодні Руслан з Миколою.

У другому конкурсі кухарським помічником учасників стала нейромережа. Вона ладна навчатися, відтворювати й навіть з нуля створювати нове. Тож не дивно, що є побоювання, що саме нейромережі з часом змістять людей. Але єдине, чого вона не зможе повторити — любов, чудовий смак та витонченість.

Учасники розділилися на команди. Капітанами стала Ольга та Микола. Рецепти аматори отримували з картинок, які їм генерувала нейромережа. Наприклад, капітан писав: курка нарізана дрібними шматочками. А згодом цю картинку надсилав своїй команді. Так, команда Олі готувала качану кашу з карамелізованою свинячою грудинкою, а Миколи — пасеровану чорноморську камбалу з кропивним мусом, гарбузом і цукіні. Чорні отримали Ілля та Валерія, адже їх команда, якою керувала Ольга, — програла.

Російські ракетні обстріли українських електростанцій змусили познайомитися нас з портативними приладами. Все це рятувало від повної темряви. Умови битви чорних, на якій змагалися Руслан, Ілля, Валерія та Микола, дали можливість скористатися знаннями виживання без світла. На поверхнях знаходилися портативні енергонакопичувачі. Справжня розкіш для часів без світла. Тож саме ці прилади були єдиним джерелом енергії. Несподівано, але цього разу із завданням не впорався Микола Петровський. Тож у 15 випуску "МастерШеф"-12 саме він залишає проєкт.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна ТрощинськаЛауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // 21.05

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // 21.05
"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // 20.05
Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // 20.05
Канал "Дім" покаже новий документальний серіал про бійців сьомої роти 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців // 20.05




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Лауреаткою Премії Ґонґадзе – 2024 стала Тетяна Трощинська // Украина

Прем’єра на телеканалі 2+2 — документальний проєкт "Російський спрут. Як кремль впливає на світ" // Украина

"МастерШеф"-13 випуск 15: Кулінарний аукціон та портрет свого суперника // Украина

Суспільне транслюватиме церемонію нагородження Премії імені Георгія Гонгадзе // Украина

Канал "Дім" покаже новий документальний серіал про бійців сьомої роти 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.