На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Четверг, 2 мая
22232425262728 
пнвтсрчтптсбвс 
293012345 

на весь день
 Время:  05:31
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Хто переміг у 12 сезоні "МастерШеф"?

31.12.2023

Хто переміг у 12 сезоні МастерШеф?

У 12 сезоні проєкту "МастерШеф" суперфіналістками стали Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна. На них чекали дві поверхні під яскравими софітами та страви, які мали перевершити всі їх попередні! Хто здобув омріяну перемогу цього сезону?

"Шановні суперфіналістки. Так, сьогодні у привітанні ми використовуємо лише фемінітиви, адже сильні українські жінки готові брати на себе відповідальність. Бути взірцем сміливості для всієї України. Ми розпочинаємо суперфінал 12 сезону “МастерШеф”. Це був складний сезон, ми покладали на вас велику відповідальність. Ви зробили незабутнє весілля Азовців, гідно віддали шану подвигів українських залізничників. Навіть попри вибухи російських ракет над головами, ви шукали продукти для маленьких пластунів. І все це ви робили єдиною командою 12 сезону. І сьогодні весь ваш колектив у повному зборі", — повідомили судді.

Розпочалася тригодинна остання битва! Ольга та Валерія взялися до роботи. Панувала тиша й професійна зосередженість, адже кожна усвідомлювала, наскільки це відповідальний момент в її житті. Концепція Ольги складалася з двох частин. Перша — це історія життя. Друга — проста елегантність.

"Я концентруюсь на субпродуктах. Тобто тих, які багато хто у нас просто не помічає. Коли йдеш на ринок — воно коштує копійки. Але це можуть бути смачними ресторанними стравами. Я прийшла з цим, і я вийду з цим. Закуска складається з коренеплодів і нирок кролика. На основне пшениця з гребінцями півня та еспумою зі смаженої цибулі. І на десерт медівник з бегонією", — розказала Ольга.

Валерія вирішила дотримуватися концепції важливих проблем. Їжа — це емоції. Тож її страви були про зустріч української кухні зі Сходу із Заходом. На закуску Лєра готувала борщ, але у вигляді картопляних кльоциків з еспумою огірка. На основну страву надихалася спогадами із Карпат: гриби, топінамбур, м’ясо. А от на десерт — київський торт у власній інтерпретації.

Нарешті розпочалася фінальна дегустація. Тепер змінити будь-що вже неможливо. Тільки вердикти суддів визначали, хто сьогодні був на крок попереду.

"Нещодавно моя донька запитала у мене, що таке “елегантно”. Якби я могла відповісти на прикладі страви, то це була б саме ваша, Олю", — прокоментувала Ольга Мартиновська.

"Київський торт — це дійсно візитівка не тільки столиці, а й всієї України. На смак інакший, проте достатньо свіжий", — коментували судді десерт Валерії.

"Дуже сподобалась їх здорова конкуренція. Це вперше за всю історію проєкту, коли суперфіналістки допомагали одна одній. Кожна боролась за себе, але й подавала руку іншій.

Дівчата дуже постаралися з концепціями і стравами", — підсумувала трійка суддів і визначилася з переможцями.

Традиційно, Ектор зміг заінтригувати. Естафета на оголошення ім’я переможниці передавалася неодноразово. Зрештою, ім’я таки оголошено!

Переможницею 12 сезону "МастерШеф" стала Валерія Матрохіна!


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформиКанали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи // 01.05

"Щоденники окупації": спецпроєкт Суспільне Новини про життя на окупованих територіях України // 01.05
Премʼєра "Пізнай світ з Бєдняковим" на К1 – подорожуємо по всьому світу! // 01.05
Дмитро Коляденко в проєкті "Моя історія": "Україна переможе, тоді й весілля буде" // 30.04
"МастерШеф"-13 випуск 12: Майстер-клас з приготування ідеальних пасок від суддів та поважні гості // 29.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи // Украина

"Щоденники окупації": спецпроєкт Суспільне Новини про життя на окупованих територіях України // Украина

Премʼєра "Пізнай світ з Бєдняковим" на К1 – подорожуємо по всьому світу! // Украина

Дмитро Коляденко в проєкті "Моя історія": "Україна переможе, тоді й весілля буде" // Украина

"МастерШеф"-13 випуск 12: Майстер-клас з приготування ідеальних пасок від суддів та поважні гості // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.