На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Четверг, 2 мая
22232425262728 
пнвтсрчтптсбвс 
293012345 

на весь день
 Время:  15:47
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


Подарунок від команди "МастерШеф": діти-сироти та ВПО провели день залаштунками головного кулінарного проєкту країни

03.01.2024

Подарунок від команди МастерШеф: діти-сироти та ВПО провели день залаштунками головного кулінарного проєкту країни

Телеканал СТБ і Starlight Production працюють над виробництвом тринадцятого сезону реаліті "МастерШеф", прем’єру якого глядачі побачать вже зовсім скоро. Попри щільний знімальний графік, творча група вже традиційно знаходить можливості, аби підтримати шанувальників проєкту, особливо, коли йдеться про дітей. Цього разу продакшн-команда влаштувала подарунок для дітей-сиріт та ВПО, які провели незабутній день на майданчику головного кулінарного реаліті країни.

У дні зимових свят 17 маленьких українців, якими опікується фонд "Імпульс до життя" МБФ "Імпульс до життя" у рамках проєкту "Ти можеш Більше", поринули у чарівний світ "МастерШеф". Їхнє дитинство проходить в умовах повномасштабної війни. Деякі з цих дітей вже двічі переселенці — спочатку з Донбасу, а потім з Маріуполя. У кожного своя непроста історія евакуації та досвід, який не мають проживати наші діти. Тож творча група зробила все, аби подарувати своїм юним гостям світлі емоції та віру в те, що для українців можливо все.

Завдяки команді МастерШеф, екскурсія залаштунками улюбленого шоу перетворилася для діток на цікаве знайомство з усіма етапами телевізійного виробничого процесу. Вони дізналися про різні телевізійні професії та як відбувається зйомка, спробували себе у ролі операторів і навіть керували великим знімальним краном. Зазирнули у святая святих — продуктові та девайсну кладові, піднялись на знаменитий балкон і першими побачили один з конкурсів майбутнього сезону.

Звісно, зустрілись з суддями — Ектором Хіменесом-Браво, Ольгою Мартиновською та Володимиром Ярославським, які одразу забули про всю свою суворість і з радістю фотографувались з юними гостями. А наприкінці всі разом скуштували величезний торт від "МастерШеф".

"На кухні МастерШефа завжди відбуваються дива — кулінарні, професійні та людські. Цього року, в передноворічний час ми хотіли створити маленьке чудо для українських дітей, постраждалих внаслідок російських злочинів та агресії. Хотіли нагадати, що, поза болем війни, на нашій кухні і в житті вони не самі і ми завжди знайдемо спосіб "приготувати" для них щось добре, здійснити їхні мрії. Для нас так цінно було побачити ці щасливі очі маленьких українців, що люблять "МастерШеф" і у цей день стали частиною нашої сім’ї", — розповіла Вікторія Вишнякова, директорка творчої студії Starlight Production, яка виробляє проєкт.

До створення новорічного дива долучилися і українські бізнеси. Дякуємо нашим партнерам "Така Мака", "Карпатська Джерельна" та Mattel за чудові подарунки для діток!


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформиКанали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи // 01.05

"Щоденники окупації": спецпроєкт Суспільне Новини про життя на окупованих територіях України // 01.05
Премʼєра "Пізнай світ з Бєдняковим" на К1 – подорожуємо по всьому світу! // 01.05
Дмитро Коляденко в проєкті "Моя історія": "Україна переможе, тоді й весілля буде" // 30.04
"МастерШеф"-13 випуск 12: Майстер-клас з приготування ідеальних пасок від суддів та поважні гості // 29.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Канали 1+1 media без обмежень: до Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи // Украина

"Щоденники окупації": спецпроєкт Суспільне Новини про життя на окупованих територіях України // Украина

Премʼєра "Пізнай світ з Бєдняковим" на К1 – подорожуємо по всьому світу! // Украина

Дмитро Коляденко в проєкті "Моя історія": "Україна переможе, тоді й весілля буде" // Украина

"МастерШеф"-13 випуск 12: Майстер-клас з приготування ідеальних пасок від суддів та поважні гості // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.