На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Вторник, 21 мая
13141516171819 
пнвтсрчтптсбвс 
20212223242526 

на весь день
 Время:  23:39
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


"Супермама" на СТБ: Чим дивуватимуть мами зі столиці?

26.12.2023

Супермама на СТБ: Чим дивуватимуть мами зі столиці?

На СТБ розпочався новий тиждень реаліті "Супермама"! Аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі знайомляться з четвіркою матусь з Києва. 

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання "Супермама". В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

Першою гостей зустрічала Христя. Разом з чоловіком вона виховує семирічного Михася. Мама ніколи не кричить на сина, спокійно з ним розмовляє та все пояснює. Вона впевнена, що Михась – майбутній айтішник. Сама ж Христя працює в нейл-сфері, має власний манікюрний салон в Білій Церкві. Героїня встигає виховувати сина, бути турботливою дружиною та розвивати власний бізнес. Чи оцінять її досягнення суперниці? 

Далі героїні вирушать до Олени. Разом з чоловіком вона виховує шестирічну Христину та трирічного Романа. Основний принцип у спілкуванні з дітьми для Олени – бути гарним прикладом для наслідування, виховувати та розвивати себе. Героїня працювала HR-менеджером у міжнародній компанії, але зараз поставила роботу на паузу та насолоджується життям. 

Третьою гостей зустрічатиме Валерія. Разом з чоловіком виховує п'ятирічну Владиславу. Для Валерії важливий розвиток дитини, тому донечка ходить на безліч гуртків: басейн, вокал, англійська, повітряна гімнастика. Також мама займається розвитком з Владиславою і вдома.

Валерія працює кавістом та фромаж'є, проводить дегустації та гастровечори. Чи все так ідеально в їх родині? Перевірять суперниці. 

Останньою на гостей чекатиме Анна. Разом з чоловіком вона виховує семирічну Алісу та Артура, йому один рік. Девіз їх родини: "Тато працює, мама красива". Так, чоловік Анни – футболіст Олексій Зозуля. Героїня ж ходить в спортивний зал, на масаж, відвідує косметолога. Також вона займається створенням сімейного затишку та вихованням дітей. Аня називає себе суворою мамою, адже для неї важливо бути авторитетом. За якими правилами живе родина? 

Та хто стане супермамою цього тижня? Дивіться з понеділка по четвер о 18:50 на СТБ.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

Канал Дім покаже новий документальний серіал про бійців сьомої роти 72-ї ОМБр імені Чорних ЗапорожцівКанал "Дім" покаже новий документальний серіал про бійців сьомої роти 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців // 20.05

Спецпроєкти Суспільного до вшанування 80-х роковин депортації кримських татар та інших народів Криму // 18.05
Старт Золотої Євроліги–2024 з волейболу — дивіться на Суспільному // 18.05
"МастерШеф"-13 випуск 15: На аматорів чекатиме кулінарний аукціон // 17.05
Тематичні проєкти на Суспільному до Дня пам’яті жертв політичних репресій // 17.05




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

Канал "Дім" покаже новий документальний серіал про бійців сьомої роти 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців // Украина

Спецпроєкти Суспільного до вшанування 80-х роковин депортації кримських татар та інших народів Криму // Украина

Старт Золотої Євроліги–2024 з волейболу — дивіться на Суспільному // Украина

"МастерШеф"-13 випуск 15: На аматорів чекатиме кулінарний аукціон // Украина

Тематичні проєкти на Суспільному до Дня пам’яті жертв політичних репресій // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.