На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Среда, 1 мая
22232425262728 
пнвтсрчтптсбвс 
293012345 

на весь день
 Время:  13:01
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


"Карлос в Україні" ― з 15 січня на телеканалі Суспільне Культура

15.01.2024

Карлос в Україні ― з 15 січня на телеканалі Суспільне Культура

У понеділок, 15 січня, на телеканалі Суспільне Культура ― телевізійна прем’єра серіалу "Карлос в Україні". Нові серії виходитимуть щобудня о 20:00.

"Карлос в Україні" ― телесеріал у жанрі мок'юментарі, знятий на на замовлення Суспільного Мовлення командою режисера і продюсера Нікіти Торжевського. Зйомки проєкту тривали влітку 2023 року, а прем’єра на youtube-каналі Суспільне Культура відбулася 4 грудня. Зараз всі серії доступні у плейлисті.

Спеціально до телевізійної прем’єри серіалу публікуємо фоторепортаж зі знімального майданчика і спогади команди проєкту про те, як проходили зйомки. Більше фото можна подивитися на facebook-сторінці Суспільного Мовлення.

"Моїм завданням як режисера і продюсера було створити творчу й піднесену атмосферу на майданчику для того, щоб уся команда залучалась до творчого процесу й отримувала від цього задоволення. Так легше, бо власне зйомки, насправді, дуже складний й емоційно виснажливий процес, і тому важливо було дати можливість емоційної розрядки. Вважаю, що загалом це було зроблено, й завдяки цьому (і, звісно, завдяки надзусиллям команди) певні суттєві складнощі долались достатьно швидко. Ще одним важливим аспектом було усвідомлення цінності того, що ми робимо, прагнення зробити якнайкраще та небайдужість до продукту. Часто бачив, як люди на різних проєктах дуже показово не люблять те, що роблять, і мені було важливо такого не допустити. Врешті-решт ми всі дуже залучились й загорілись створити цікавий експериментальний формат для України, й це точно була неймовірна подорож!", ― розповідає Нікіта Торжевський.

"У мене є багато улюблених смішних та атмосферних історій з майданчику. Одна з них ― про взаємодію Ірми Вітовської та Арама Арзуманяна поза кадром, коли вони залишались в рамках своїх персонажів. Гримерка у нас була одна для всіх акторів, і ось якраз настав час гриму для Ірми. Сміємось, обговорюємо щось, пропоную жартома зайти в гримерку та винести (буквально) Арама на руках звідти. Включаю камеру на телефоні, заходимо в гримерку, Ірма бере Арама на руки та буквально виносить, бо ж має початись ladies hour в гримерці!", ― каже Нікіта Торжевський.

Нагадаємо, за сюжетом, американський журналіст Карлос приїздить в Україну, щоб зняти документальний проєкт про цивільне життя під час повномасштабної війни. В процесі роботи Карлос із захопленням відкриває для себе українців — щирих, енергійних та винахідливих людей, які навіть за найскладніших обставин зберігають силу духу та неймовірний оптимізм. Звичайно, на всіх героїв чекає багато пригод, особистих випробувань і трансформацій.

Карлоса Сміта, головного героя, гратиме український актор Карлос Соареш. За пригодами Карлоса-персонажа можна стежити на його Instagram-сторінці.

"Це був неймовірний життєвий і професійний досвід, багатий на враження, емоції і знайомства. Це була команда мрії, з якою було легко і цікаво працювати. Можливість знаходитись на одному знімальному майданчику з такими іменитими акторами як Ірма Вітовська, Арам, Григорій Боковенко, Ніна набока, та й взагалі з усіма акторами загалом — просто неоціненний досвід. Окрема подяка нашому режисеру, який давав нам багато свободи, через що працювати було одне задоволення. Смішних моментів було багато, не всі з них увійшли до фінальної версії серіалу, приміром, коли волонтера Віталіка привʼязали до автівки зверху. А найзворушливішою була, звичайно, зйомка 12 серії, коли зібрались всі герої разом", — поділився своїми враженнями Карлос Соареш.

Герої Карлоса Сміта: переселенці Аліна та Юрій (Ірма Вітовська та Арам Арзуманян), пенсіонери Раїса Романівна та Віктор Миколайович (Ніна Набока та Григорій Боковенко), працівники невеликого ресторану (Ірина Кудашова та Владислав Писаренко), волонтери (Владислав Карачій та Антон Вахліовський), лікарка та її син (Олена Ларіна та Тимофій Дмитрієнко). Раніше актори розповіли Суспільному Мовленню про своїх героїв.

"Я дуже сильно переживала, коли заходила в проєкт, оскільки жанр комедії був для мене дуже складним. Я звикла грати в мелодрамах, а тут повноцінна комедія, ще й така, де потрібно імпровізувати. Але! Без прикрас можу сказати, що це був один з найкращих моїх проєктів! Я настільки швидко влилась в процес завдяки режисеру, команді та моїм партнерам, що всі переживання зникли вщент! Кожен знімальний день — це був якийсь новий "прикол". Вже дійшло до того, що ми й поза сценами з моїм партнером Владом жартували та підколювали один одного. Найсмішніший момент був, коли ми з Карлосом не могли записати сцену, бо було настільки смішно, що Нікіта просто вигнав нас на вулицю подихати повітрям окремо один від одного (сміється)", — пригадує Ірина Кудашова.

"Період зйомок був неймовірним! Це одна з найкращих команд у моїй кар‘єрі! Найкрутіше було те, що багато чого ми придумували на майданчику і режисер це затверджував (посміхається). Неймовірні партнери, з якими було дуже легко працювати", — каже Антон Вахліовський.

"Мені було весело і цікаво з моїм персонажем Віктором Миколайовичем. Бо я іноді й сам не знав, що він "викине" чи зробить в тому чи іншому епізоді. Все народжувалось під час репетиції чи навіть під час зйомок. Не можу сказати, що не було домашніх заготовок, але коли ти працюєш з такими партнерами, то з тебе аж "пре" і ти вже не ти, а Віктор Миколайович", — пригадує Григорій Боковенко.

Також у серіалі зіграли: Костянтин Анік’єв, Даніель Салем, Кароліна Мруга, Віталій Деревянчук, Олександр Есмурзієв, Борис Савенко, Петро Нікітін, Олена Олейнікова, Михайло Аугуст, Дмитро Оскін, Олексій Гладушевский, Тімур Мірошниченко та інші.

Над проєктом працювали:

автори ідеї — Юлія Дощанська і Влад Таран;

режисер і продюсер — Нікіта Торжевський;

виконавча продюсерка — Юлія Дощанська;

скрипт-доктор — Станіслав Мєдвєдєв;

оператор-постановник — Станіслав Савченко;

друга режисерка — Наталія Торжевська;

режисери постпродакшн — Вадим Квятковський і Олександр Улановський.

Керівниця проєкту зі сторони Суспільного — Альона Голякова, креативний супервізор — Лук’ян Галкін.

Проєкт реалізується за повної донорської підтримки Transtele — Canal France International.

Суспільне Культура — загальнонаціональний телеканал для культурного дозвілля. Кіно, театр і музика, цікаві програми про мистецтво, спецпроєкти та ефіри наживо з головних культурних і мистецьких подій країни та світу.

Проєкт створено за фінансової підтримки Європейського Союзу. Вміст публікації є одноосібною відповідальністю DW Akademie / CFI Програми Медіафіт для Південної та Східної України та не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу

 


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

На телеканалі Суспільне Культура прем’єра культового французького мультсеріалу СімонНа телеканалі Суспільне Культура прем’єра культового французького мультсеріалу "Сімон" // 25.04

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // 24.04
Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // 24.04
На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // 24.04
"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // 23.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

На телеканалі Суспільне Культура прем’єра культового французького мультсеріалу "Сімон" // Украина

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // Украина

Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // Украина

На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // Украина

"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.