На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Вторник, 30 апреля
22232425262728 
пнвтсрчтптсбвс 
293012345 

на весь день
 Время:  02:19
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


На телеканалі 2+2 – прем’єра документального проєкту про Дениса Монастирського

15.01.2024

На телеканалі 2+2 – прем’єра документального проєкту про Дениса Монастирського

18 січня о 22:30 на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра документального проєкту "Незавершений політ", приуроченого до роковин трагічної загибелі очільника МВС Дениса Монастирського в авіакатастрофі у Броварах.

Завдяки спогадам друзів і однодумців Дениса Монастирського команда проєкту "Незавершений політ" досліджує феномен ексміністра внутрішніх справ України – його ціннісних орієнтирів і пріоритетів, незвичайного стилю керівництва, реформаторських ідей, які він спромігся запустити до війни, а також жорстких, нерідко контроверсійних рішень, які той ініціював з початком повномасштабного вторгнення рф задля оборони нашої держави.

Автором ідеї проєкту став Ростислав Смірнов, співзасновник батальйону "Добробат" і радник ексміністра.

"Я ніколи не бачив Дениса без усмішки, він завжди був дуже легкий, розважливий, ніколи не ухвалював поспішних рішень. Щоб я не запропонував, той завжди казав: "Я подумаю". Коли я вперше зайшов до його кабінету, ще не знаючи Дениса, він взявся проводити мені екскурсію, розповідав, що тут і як. Показав своє хобі – настільний футбол. З ним можна було спілкуватися годинами, взагалі не помічаючи часу – легко й цікаво, – згадує Ростислав Смірнов. – Саме завдяки таким людям, як Денис, які в перші дні стояли пліч-о-пліч з усіма, нам вдалося зберегти країну. Це було складно. І от тоді було мінімум публічності, максимум роботи. Якраз про це народ має знати".

Глядачі 2+2 почують близько 40 ексклюзивних інтерв’ю колег, друзів та рідних Монастирського. Крізь їхні спогади відкриваються різні аспекти життя головного героя, його захоплення, сумніви, життєва філософія і принципи, яким він слідував.

"Цей проєкт важливо подивитися, щоб побачити, яким був Денис Монастирський. І що в Україні були, є і, сподіваюся, будуть люди, які не бояться особисто приймати рішення й нести за них відповідальність", – коментує Кирило Буданов, який став одним зі спікерів проєкту.

Також до знімання доєдналися: Валерій Залужний, Руслан Стефанчук, Денис Шмигаль, Жанна Монастирська, Михайло Федоров, Ігор Клименко, Антон Геращенко, Віктор Андрусів, Олександр Мартиненко та багато інших.

Крім того, у програмі "Незавершений політ" використані уривки записів ексміністра та його особисті відеоповідомлення.

Чому Денис Монастирський та його команда, частина якої загинула разом з ним в авіакатастрофі, стали унікальним явищем в українській системі влади, яким чином їхня діяльність вплинула на реформу правоохоронних органів та хід війни, як ексочільник МВС сприяв появі армії дронів в Україні, а також яким він був у колі рідних і близьких людей, як власноруч відновлював архітектурні пам’ятки, чим надихався та на що був готовий піти заради нашої перемоги.

Виробництвом займалась компанія Bno-Airiian Production. Автор ідеї – Ростислав Смірнов. Режисер – Микола Короткий. Сценарист – Дмитро Терновий. Продюсер – Людмила Бно-Айріян.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

На телеканалі Суспільне Культура прем’єра культового французького мультсеріалу СімонНа телеканалі Суспільне Культура прем’єра культового французького мультсеріалу "Сімон" // 25.04

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // 24.04
Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // 24.04
На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // 24.04
"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // 23.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

На телеканалі Суспільне Культура прем’єра культового французького мультсеріалу "Сімон" // Украина

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // Украина

Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // Украина

На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // Украина

"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.