На сайте проводятся технические работы. Комментарии к фильмам/сериалам/передачам/новостям временно не работают. Приносим извинения за доставленные неудобства.
Телевизионный портал ВсёТВ
 
  Регистрация    Забыли пароль?
Я ищу передачу:
Телепрограмма
 Воскресенье, 28 апреля
22232425262728 
пнвтсрчтптсбвс 
293012345 

на весь день
 Время:  18:37
   



Каналы: украинский базовый
   
   составить свой набор
 

новости телевидения


СТБ та SPACE Production продовжують зйомки детективу "К.О.Д"

11.03.2024

СТБ та SPACE Production продовжують зйомки детективу К.О.Д

Зовсім скоро в ефірі телеканалу СТБ найкращі оперативники екс-підрозділу "ОСА" та столичної водної поліції знов розплутуватимуть найскладніші справи. Тепер вже у складі нового підрозділу "К.О.Д.". Традиційно буде багато екшену та небезпечних трюків, для зйомок яких актори серіалу проходять спеціальне навчання з кінобою, аби виконувати їх самостійно. Також творці серіалу обіцяють багато графіки та спецефектів.

"Незмінним помічником наших оперативників буде штучний інтелект — програма "К.О.Д", що допомагає у розслідуваннях та, навіть, зчитує емоційний стан кожного, хто долучений до розслідування справи, — інтригує генпродюсерка та засновниця Space Production Катерина Ласкарі. — Мені особисто цікаво спостерігати за тим, як стрімко ця технологія розвивається у всьому світі і яким сильним гравцем стає у багатьох сферах. Тому дуже подобається, що нашому серіалі штучному інтелекту відведена особлива роль. Ми також будемо "оживляти" предмети за спеціальною голівудською технологією. На зйомках заборонено стріляти, тому такі сцени доводиться знімати або в дуже ізольованих від суспільства місцях, або відтворювати на графіці. Також з міркувань безпеки ми не можемо літати дронами над Києвом, тому тут теж нам допомагають технології".

Не обійдеться в серіалі і без справ сердечних. Глядачі дізнаються багато нового і дуже особистого з життя своїх улюблених оперативників. Зокрема, про сувору та часом аж надто жорстку Ольгу Косач.

"Нарешті стане зрозуміло, чому моя героїня перетворилася на залізну леді і присвятила життя роботі, — розповідає Тетяна Кравченко, виконавиця ролі Ольги Косач. — У команді "К.О.Д." Ольга буде вже трохи іншою — більш мʼякою та відкритішою. Гама емоцій, яку мені довелося передати через цю її трансформацію, стала відчутно більшою, іноді навіть було складно грати жіночну Косач, настільки я звикла до її стриманості".

Ще один із акторів серіалу, Руслан Коваль, долучився до зйомок зовсім ненадовго. Чоловік боронить українців від зла і у реальному житті — з перших днів повномасштабного вторгнення протистоїть окупантам у лавах ЗСУ. Тим не менш, йому вдалося за час короткої відпустки встигнути на знімальний майданчик та знятися для кількох епізодів серіалу "К.О.Д".

"Про те, що зйомки потроху відновлюються і наша команда створює новий серіал, я дізнався вже на Донецькому напрямку. Дуже зрадів, що навіть у такий складний час індустрія живе. На жаль, поєднувати зйомки і службу в Збройних Силах неможливо, бо відпустки вкрай короткі і рідкі. Підлаштуватися під війну не зможе жоден продакшен. Але я вдячний команді, що адаптувала знімальний графік під мою відпустку та дала змогу хоч трохи часу провести, займаючись улюбленою справою", — зізнається Руслан.

"Ми знаємо, як сильно наші глядачі чекають на повернення улюблених оперативників, і разом з командою Space Production робимо все можливе, аби ця зустріч сталася якнайшвидше. Цієї весни українці не просто поринуть в нову детективну історію з потужною мелодраматичною лінією. Ми впевнені, що "К.О.Д." стане саме тим місцем, де вони зможуть хоча б ненадовго відволіктися від тривожних реалій і отримати ще одне підтвердження, що справедливість є, а зло завжди буде покаране", — коментує генеральна продюсерка серіального виробництва телеканалу СТБ Катерина Шевелюк.

Прем’єра детективного серіалу "К.О.Д." відбудеться вже зовсім скоро, а поки можна слідкувати за перебігом зйомок у соцмережах СТБ та SPACE Production.

Нагадаємо, серіал "К.О.Д." — оригінальна розробка SPACE Production та телеканалу СТБ. За сюжетом, Криміналістичний оперативний департамент (К.О.Д.) — це новий спецпідрозділ поліції України, куди ввійшли найкращі фахівці агенції ОСА та Водної поліції. Крім цього, "К.О.Д." — це назва програми, створеної на базі штучного інтелекту, яку підрозділ використовує у своїй роботі.


Комментариев: 0      Версия для печати  версия для печати


Другие новости раздела:

На телеканалі Суспільне Культура прем’єра культового французького мультсеріалу СімонНа телеканалі Суспільне Культура прем’єра культового французького мультсеріалу "Сімон" // 25.04

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // 24.04
Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // 24.04
На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // 24.04
"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // 23.04




комментарии к новости     всего комментариев: 0
Table 'vsetv.articles_interactive' doesn't exist
Ваше мнение о новости :
Ваш ник: В ваш ник будут добавлены слова "гость сайта"
Текст Вашего сообщения должен содержать не менее 20 букв. Разрешено использовать не более 50% латинских букв.
Запрещено добавление рекламных сообщений, сообщений, которые не имеют информационной нагрузки и не касаются темы.
Все правила
Я соглашаюсь с правилами добавления сообщений.

 
Последние новости:

На телеканалі Суспільне Культура прем’єра культового французького мультсеріалу "Сімон" // Украина

VIASAT пропонує спеціальний тариф для харківʼян // Украина

Воєнкор "Інтера" Ігор Левенок: "Дуже важко пропускати крізь себе все це горе, яке ми бачимо…" // Украина

На Київстар ТБ з’явилася нова відеоподорож весняними Карпатами від Укрзалізниці // Украина

"МастерШеф"-13: Спецпідрозділ "К.О.Д." шукав сліди кулінарного злочину на проєкті // Украина

все новости









главная страница | телепрограмма: вся, фильмы, сериалы, спорт, для детей, инфо | телеканалы, новости тв, киноэнциклопедия, энциклопедия сериалов
© 2001-2024 Телевизионный портал ВсёТВ

Сервис EPG для ТВ-провайдеров  |  Телекомпаниям  |  Реклама на сайте

Обратная связь  |  Вакансии
Администрация сайта не несет ответственности за изменения в программе телеканалов и за содержание рекламных баннеров и объявлений. Частичное или полное использование информации, размещенной на сайте www.vsetv.com, для коммерческих целей или для общественного пользования в каком бы то ни было виде без письменного разрешения администрации запрещено.